Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

ΑΠΟΕΛ: Θετικές ενδείξεις για τον «αγώνα της χρονιάς»

ΑΠΟΕΛ: Θετικές ενδείξεις για τον «αγώνα της χρονιάς»

Ο ΑΠΟΕΛ χαρακτήρισε ως «τον πιο σημαντικό αγώνα της χρονιάς», τον κυριακάτικο (21/4) με τον Άρη, στην ανακοίνωση του πρωινού της Πέμπτης (18/4). Θέλοντας να δώσει κίνητρο στους οπαδούς του για ακόμη πιο μαζική παρουσία στο ΓΣΠ, σε σχέση με την έως τώρα προπώληση (κοντά στις 12.000).

Στο αποφασιστικής σημασίας παιχνίδι κόντρα στους περσινούς πρωταθλητές, οι ενδείξεις είναι θετικές αναφορικά με τα αγωνιστικά δεδομένα. Διότι πέραν του -εδώ και καιρό- παροπλισμένου Κρέσπο, είναι πιθανό να μην υπάρχει άλλη απουσία.

Προς το παρόν αναμένονται τα νεότερα για την κατάσταση του Εντονγκαλά, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από το ματς της περασμένης Κυριακής με την Πάφος FC. Οι πληροφορίες από τον Αρχάγγελο αναφέρουν πως δεν αντιμετωπίζει κάτι σοβαρό, γι’ αυτό και οι πιθανότητες να συμπεριληφθεί στην αποστολή είναι υπέρ του.

Αν επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις και από τη στιγμή που δεν αναφέρονται άλλα προβλήματα από τις τάξεις του ΑΠΟΕΛ, θα είναι πλούσιες οι επιλογές για τον Ρικάρντο Σα Πίντο. Τόσο για τον καταρτισμό τους αρχικού σχήματος όσο και για να αλλάξει πρόσωπα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-04-18T14:26:00+02:00
Go to Top