Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

ΑΠΟΕΛ: Κόντρα στις δικές του αντιφάσεις

ΑΠΟΕΛ: Κόντρα στις δικές του αντιφάσεις

Καθώς ο ΑΠΟΕΛ προετοιμάζεται εντατικά για τον τελικό πρωταθλήματος ενάντια στην ΑΕΚ, τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση κατά τη διάρκεια της σεζόν στέκονται ως κεντρικό ζήτημα για τον προπονητή, Ρικάρντο Σα Πίντο.

Μία παλέτα αγωνιστικών διαθέσεων, με το σύνολο να εναλλάσσει μεταξύ εξαιρετικών νικών και απογοητευτικών ήττων, κάτι που αυτομάτως εντείνει την ανάγκη για σταθερά υψηλή απόδοση στην πιο κρίσιμη στιγμή της χρονιάς. Η ανομοιογένεια στην απόδοση καθρεφτίζεται κυρίως στις εννέα αναμετρήσεις των πλέι οφ, όπου ο ΑΠΟΕΛ διακρίθηκε τόσο για τις απίστευτες επιδόσεις του όσο και για τις αποτυχίες να διατηρήσει σταθερό υψηλό επίπεδο.

Ο Πορτογάλος προπονητής, δηλώνει την επιθυμία του να δει την ομάδα να ανταποκρίνεται με μαχητικότητα και διάθεση για νίκη απέναντι στην ΑΕΚ, έχοντας επίγνωση του πόσο κρίσιμο είναι να μην επαναληφθούν τα λάθη προηγούμενων αγώνων. Ιδιαίτερα στην εκδήλωση γρήγορων επιθέσεων του αντιπάλου. Ο τελικός με την ΑΕΚ, αποτελεί ουσιαστικά δοκιμασία της ικανότητας του ΑΠΟΕΛ να υπερβεί την αγωνιστική αστάθεια.

Ο Σα Πίντο έχει επικεντρωθεί στην ψυχολογική και τακτική προετοιμασία των παικτών του. Αναγνωρίζοντας την ανάγκη για συνοχή και συγκέντρωση, δουλεύει σκληρά για να προετοιμάσει το σύνολο ώστε να αντιμετωπίσει την πίεση και να εκμεταλλευτεί τις στιγμές αδράνειας των Λαρνακέων.

Η αποτελεσματικότητα της αγωνιστικές φιλοσοφίας του θα δοκιμαστεί στο παιχνίδι του Σαββάτου. Ο ΑΠΟΕΛ έχει την ευκαιρία να διαγράψει τις ανασφάλειες του παρελθόντος και να προσδώσει νέα διάσταση στην ιστορία του, φανερώνοντας ότι έχει την ωριμότητα και την αποφασιστικότητα να ξεπεράσει τα εμπόδια, φτάνοντας πανάξια στην κατάκτηση του τίτλου.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-05-08T19:01:00+02:00
Go to Top