Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

ΑΠΟΕΛ: Με την ίδια επιτυχημένη «συνταγή»

ΑΠΟΕΛ: Με την ίδια επιτυχημένη «συνταγή»

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Ρικάρντο Σα Πίντο, προσανατολίζεται να βασιστεί στην ίδια ενδεκάδα για το κρίσιμο παιχνίδι απέναντι στον Άρη, με την προοπτική να δει την ομάδα να καταγράφει βελτιωμένη εμφάνιση σε σχέση με τις προηγούμενες. Σκέφτεται σοβαρά να διατηρήσει τον Κίνγκσλεϊ Σαρφό στη μεσαία γραμμή, ενώ η ενίσχυση της οπισθοφυλακής με τον έμπειρο Ισάμ Τσεπάκ, υπόσχεται αυξημένη ασφάλεια και σταθερότητα. Κάτι που φάνηκε στην προηγούμενη αποστολή κόντρα στην Πάφος FC.

Στην επιθετική γραμμή, ο Γκιόργκι Κβιλιτάια παραμένει η πρώτη επιλογή, καθώς ο Πορτογάλος προπονητής επιζητεί να εκμεταλλευτεί τη δυναμική του Γεωργιανού και τις δημιουργικές του ικανότητες για να αυξήσει την επιθετική αποτελεσματικότητα της ομάδας. Σε κάθε περίπτωση, ο αγώνας με τον Άρη, απαιτεί εξαιρετικά βελτιωμένη συνεργασία και συγκέντρωση, καθώς ο ΑΠΟΕΛ επιδιώκει να… ανατρέψει τις πρόσφατες μέτριες εμφανίσεις και να κλείσει θετικά τη σεζόν, η οποία πλησιάζει στο τέλος της με τρεις μόλις αγωνιστικές να απομένουν.

Ο ΑΠΟΕΛ, καλείται να δείξει μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και επιθετική δραστηριότητα, με το βλέμμα στην επίτευξη μιας νίκης που θα ενισχύσει την εμπιστοσύνη και θα τον σπρώξει πιο κοντά στην υλοποίηση του μεγάλου στόχου. Τα λόγια των οπαδών, «Την Κυριακή παίζουμε μπάλα μόνο εμείς», αντικατοπτρίζουν την ανάγκη για παθιασμένη εμφάνιση, που θα συμβάλλει στη διατήρηση της ελπίδας και των πιθανοτήτων για επιτυχημένο κλείσιμο της ποδοσφαιρικής χρονιάς.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-04-20T09:58:03+02:00
Go to Top