Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

ΑΠΟΕΛ: Να μην τριτώσει το κακό

ΑΠΟΕΛ: Να μην τριτώσει το κακό

Δύο εντός έδρας ήττες σε αγώνες πρωταθλήματος μετά τον Ιανουάριο του 2021 δέχθηκε ο ΑΠΟΕΛ και απέτυχε να κάνει αποφασιστικό βήμα για κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το «διπλό» επί της Πάφος FC επανέφερε την ηρεμία στον Αρχάγγελο και έβαλε ξανά τους γαλαζοκίτρινους στις ράγες που οδηγούν στον στόχο της κατάκτησης του τίτλου.

Στα παιχνίδια με Ομόνοια και Ανόρθωση, η ομάδα του Ρικάρντο Σα Πίντο απογοήτευσε τον κόσμο της που υποστήριξε με θέρμη τις προσπάθειες των παικτών. Η ενημέρωση που προκύπτει από τον ΑΠΟΕΛ είναι πως το σκηνικό θα είναι ίδιο και στον κυριακάτικο αγώνα με τον Άρη. Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη πλησιάσει τις 13.000 και είναι δεδομένο πως οι πρωτοπόροι θα έχουν ρτη συμπαράσταση του κόσμου τους.

Στον Αρχάγγελο δεν θέλουν καν να σκέφτονται πως θα τριτώσει το κακό. Εμφανίζονται πεισμωμένοι για δεύτερη διαδοχική νίκη, ώστε να πλησιάσουν ακόμη πιο κοντά στην επίτευξη του μεγάλου στόχου. Με νίκη επί του Άρη, ο ΑΠΟΕΛ εξασφαλίζει τουλάχιστον ότι ο τίτλος θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική, στο εντός έδρας ματς με την ΑΕΚ.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά δεδομένα, ο τραυματισμός του Ντιεμερσί Εντονγκαλά δεν εμπνέει ανησυχία και από τη στιγμή που δεν αναφέρονται άλλα προβλήματα από τις τάξεις του ΑΠΟΕΛ, θα είναι πλούσιες οι επιλογές για τον Ρικάρντο Σα Πίντο.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-04-19T10:00:00+02:00
Go to Top