Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

ΑΠΟΕΛ: Οι «άσοι» της κερκίδας πάνε για απίστευτο ρεκόρ!

Οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ είναι κοντά σε ένα ιστορικό ρεκόρ, καθώς οι φετινές πωλήσεις εισιτηρίων έχουν ξεπεράσει τις 150.000, δείγμα του ότι είναι εκείνοι που μπορεί να καθορίσουν την πορεία της ομάδας.

Στην ποδοσφαιρική αρένα της Κύπρου, οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ δεν περιορίζονται απλώς στο να παρακολουθούν αγώνες· αντίθετα, διαμορφώνουν τον παλμό και τον ρυθμό του πρωταθλήματος. Η φετινή σεζόν έχει επιβεβαιώσει την αδιαμφισβήτητη πρωτοκαθεδρία τους στις κερκίδες, με τις εξέδρες του ΓΣΠ να κατακλύζονται από πλήθος που διψά για νίκες.

Οι εισιτηριακές επιδόσεις των ΑΠΟΕΛιστών οδεύουν να συντρίψουν κάθε ανταγωνιστικό ρεκόρ, επιβεβαιώνοντας την αφοσίωση τους. Με πάνω από 155.317 εισιτήρια ήδη και τον τελικό με την ΑΕΚ να πλησιάζει, η επίδοση αυτή είναι έτοιμη να σπάσει το «θερμόμετρο» των εντυπώσεων, προσεγγίζοντας τις 170.000 πωλήσεις!

Οι ΑΠΟΕΛίστες δείχνουν πως δεν είναι απλοί θεατές· είναι η ψυχή της ομάδας, που με κάθε κραυγή και κάθε χειροκρότημα δίνουν το σύνθημα ενός συλλόγου που επιδιώκει να στεφθεί με το στέμμα του τίτλου. Και στο πρόσφατο ματς με τον Άρη (κι όχι μόνο) απέδειξαν το όσο πολύ πιστεύουν και το πόσο «ένα» έγιναν φέτος με την ομάδα τους.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-04-24T07:49:29+02:00
Go to Top