ΑΠΟΕΛ: Οι επόμενες μεταγραφικές «εκκρεμότητες»

Τα προβλήματα του ΑΠΟΕΛ δεν… εξαφανίστηκαν μέσα σε ένα φιλικό. Η ομάδα εξακολουθεί να ψάχνει περισσότερη δημιουργία απέναντι σε οργανωμένες άμυνες, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις η αμυντική μετάβαση χρειάζεται καλύτερο συγχρονισμό.
Είναι λεπτομέρειες που δύσκολα διορθώνονται μέσα σε λίγες εβδομάδες, αλλά αποτελούν το επόμενο μεγάλο στοίχημα για το τεχνικό επιτελείο πριν αρχίσουν οι επίσημες υποχρεώσεις. Εξίσου σημαντικό είναι και το ότι το ρόστερ εξακολουθεί να βρίσκεται υπό διαμόρφωση.
Ο Ζήσης Βρύζας συνεχίζει να εργάζεται για τις τελευταίες προσθήκες που θα ανεβάσουν ποιοτικά την ομάδα, την ώρα που παράλληλα προχωρά και το ξεκαθάρισμα στο ρόστερ.
Η φιλοσοφία άλλωστε είναι ξεκάθαρη, να υπάρχει ένα πιο ευέλικτο ρόστερ με ποδοσφαιριστές που θα μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του νέου αγωνιστικού μοντέλου.
(ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΛΗΘΕΙΑ / ΕΝΘΕΤΟ SUPER SPORT)


