Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

ΑΠΟΕΛ: Ορίζει τη μοίρα του

Η αποστολή του πρωτοπόρου ΑΠΟΕΛ στο «Στέλιος Κυριακίδης» μόνο εύκολη δεν ήταν, απέναντι στην Πάφο FC που προερχόταν από μεγάλη νίκη στο κύπελλο κι αυτό επιβεβαιώθηκε στον αγωνιστικό χώρο.

Αν και «μάτωσε» και μόχθησε αρκετά, εντούτοις κατάφερε με δύο γκολ στο δεύτερο μέρος να πάρει τη νίκη (0-2) και να κάνει ένα αποφασιστικό βήμα για τον τίτλο. Με αυτό το τεράστιο σε σημασία διπλό, απέχει τρία βήματα μακριά από το πρωτάθλημα και όλα παραμένουν στο χέρι του. Βρίσκεται όλο και πιο κοντά στο να στεφθεί τροπαιούχος, από την στιγμή που μετά την εντός έδρας ήττα από την Ανόρθωση, έβγαλε αντίδραση με τον καλύτερο τρόπο και απέδειξε πως αντέχει στην πίεση του τίτλου. Ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα των ανταγωνιστών της ομάδας του Ρικάρντο Σα Πίντο, αυτή η νίκη βάζει ξανά το νερό στο αυλάκι και της δίνει το πλεονέκτημα στην τελική ευθεία. Ειδικά ενόψει της επόμενης αγωνιστικής, όπου ο ΑΠΟΕΛ θα υποδεχθεί τον Άρη και η ΑΕΚ θα κοντραριστεί με την Ομόνοια.

Η νίκη του ΑΠΟΕΛ στον χθεσινό αγώνα ήταν η τέταρτη απέναντι στην Πάφο σε τέσσερεις αγώνες φέτος! Πρόκειται για τρομερό επίτευγμα με δεδομένη την ποιότητα του αντιπάλου. Όπως φάνηκε η ομάδα του Σα Πίντο βρήκε το «κουμπί» των γαλάζιων και τους κέρδισε τέσσερεις φορές και μάλιστα χωρίς να δεχθεί ούτε ένα γκολ, έχοντας συντελεστή τερμάτων 5-0.

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΜΠΟΣ (Εφημερίδα ΑΛΗΘΕΙΑ / Ένθετο )

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-04-15T08:25:00+02:00
Go to Top