Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

ΑΠΟΕΛ: Οργή Γκαρσία, θύμησες 2021-22 και γαλαζοκίτρινοι σε βαθιά… λήθη

ΑΠΟΕΛ: Οργή Γκαρσία, θύμησες 2021-22 και γαλαζοκίτρινοι σε βαθιά… λήθη

Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται πλέον σε μια από τις πιο δύσκολες φάσεις των τελευταίων ετών, καθώς η ήττα από τον Εθνικό στο Δασάκι με 3-2 αποτέλεσε την τρίτη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα. Παρότι οι γαλαζοκίτρινοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν δύο φορές, η αμυντική τους αστάθεια αποδείχθηκε ξανά καθοριστική, με αποτέλεσμα να μείνουν χωρίς βαθμολογικό όφελος και να βλέπουν τη διαφορά από τις θέσεις Ευρώπης να μεγαλώνει επικίνδυνα.

Η εικόνα της ομάδας προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος δεν μάσησε τα λόγια του. Μίλησε ανοιχτά για «καταστροφή», ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο και παραδέχθηκε ότι ο ΑΠΟΕΛ απέτυχε σε όλα τα επίπεδα. Στάθηκε ιδιαίτερα στα εύκολα γκολ που δέχθηκε η ομάδα, στην έλλειψη συγκέντρωσης και στη συνολική αδυναμία να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο ταραγμένο περιβάλλον γύρω από τον σύλλογο, τονίζοντας ότι η εξωγηπεδική αναστάτωση επηρεάζει την ομάδα και πρέπει να υπάρξει άμεση ανασύνταξη ενόψει κυπέλλου.

Το αρνητικό σερί των τριών ηττών (0-2 από Πάφος FC, 1-2 από ΑΕΚ, 2-3 από Εθνικό) δεν αποτελεί απλώς μια κακή παρένθεση, αλλά μια ανησυχητική επανάληψη ενός φαινομένου που είχε να εμφανιστεί 4,5 χρόνια. Τότε, στο ξεκίνημα της σεζόν 2021-22, ο ΑΠΟΕΛ είχε γνωρίσει τρεις διαδοχικές ήττες από Πάφος FC, Ολυμπιακό και Απόλλωνα, σε μια περίοδο που σημάδεψε μια δύσκολη χρονιά.

Σήμερα, 1.639 ημέρες μετά, το ίδιο μοτίβο επανέρχεται, αναδεικνύοντας το μέγεθος της κρίσης. Ο ΑΠΟΕΛ δεν δείχνει απλώς αστάθεια, αλλά μια συνολική αγωνιστική κάμψη που επηρεάζει την ψυχολογία, τη βαθμολογία και την προοπτική της σεζόν. Η ανάγκη για άμεση αντίδραση δεν είναι απλώς επιθυμητή, αλλά είναι και επιβεβλημένη.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2026-02-15T22:48:00+02:00
Go to Top