Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

ΑΠΟΕΛ: Ο παλιός καλός Μαρκίνιος… πάνω στην ώρα!

Επέστρεψαν τα χαμόγελα στον ΑΠΟΕΛ μετά τη νίκη επί της Πάφου που διατήρησε την ομάδα του Σα Πίντο στο «ρετιρέ» της βαθμολογίας. Πέραν από τη σημαντικότητα της νίκης, οι «γαλαζοκίτρινοι» έχουν κάθε λόγο να χαμογελούν και για τον Μαρκίνιος, ο οποίος βρήκε τον δρόμο για τα δίκτυα μετά από καιρό…

Ο Πορτογάλος τεχνικός καταστρώνει τα πλάνα του για το πως θα προσεγγίσει το παιχνίδι με τον Άρη και στόχος του Ίβηρα προπονητή είναι να ρίξει στη μάχη ό,τι καλύτερο διαθέτει.

Επί τούτου, το ανέβασμα του Μαρκίνιος στο τελευταίο παιχνίδι με αντίπαλο την Πάφο χαροποιεί ιδιαίτερα τον κόουτς της Λευκωσιάτικης ομάδας.

Ο χαρισματικός εξτρέμ μπορεί να μην είχε την απαιτούμενη σταθερότητα στην απόδοση του από την έναρξη των πλέι-οφ και έπειτα, ωστόσο η ποιότητα του είναι δεδομένη και είναι αναμφίβολα ένας παίκτης που μπορεί ανά πάσα στιγμή, να κάνει τη διαφορά!

Το γκολ του στο Κυριακάτικο παιχνίδι με την Πάφο αναμένεται να δώσει επιπλέον ώθηση στον Βραζιλιάνο, ο οποίος γνωρίζει καλά πως η ομάδα του τον έχει πιο πολύ από ποτέ ανάγκη για την επίτευξη του μεγάλου της στόχου…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-04-15T21:55:19+02:00
Go to Top