Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

ΑΠΟΕΛ: Ο ρεαλιστικός ορίζοντας κατάληξης με Λιασή – 40ετές πλάνο και στόχος εξόφλησης χρέους σε 10 χρόνια

ΑΠΟΕΛ: Ο ρεαλιστικός ορίζοντας κατάληξης με Λιασή – 40ετές πλάνο και στόχος εξόφλησης χρέους σε 10 χρόνια

Στη Γενική Συνέλευση του ΑΠΟΕΛ, η Συμβουλετική Επιτροπή έκανε αναλυτική τοποθέτηση για τις συζητήσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη με τον επιχειρηματία Σάββα Λιασή, παρουσιάζοντας ένα ρεαλιστικό χρονοδιάγραμμα και τα βασικά οικονομικά δεδομένα του πλάνου που εξετάζεται.

ΑΠΟΕΛ: Αποκαλύψεις Φωτίου στους μετόχους για Σάββα Λιασή – Η νέα εταιρεία, τα 40 εκατομμύρια και η αδειοδότηση της UEFA

Όπως αναφέρθηκε, στόχος είναι η διαδικασία να οδηγηθεί σε κατάληξη μέσα σε περίπου τρεις μήνες, χρονικό διάστημα που θεωρείται κρίσιμο για να ξεκαθαρίσει αν η συμφωνία μπορεί να προχωρήσει σε πρακτικό επίπεδο. Μέχρι τότε, εκτιμήθηκε ότι απαιτούνται περίπου 4 εκατομμύρια ευρώ ώστε η ομάδα να συνεχίσει απρόσκοπτα τη λειτουργία της και να καλυφθούν οι άμεσες ανάγκες της.

Σε περίπτωση που υπάρξει τελική συμφωνία, το συνολικό πλάνο που παρουσιάστηκε εκτείνεται σε βάθος χρόνου, με ορίζοντα περίπου 40 ετών για τη συνολική του δομή. Παράλληλα, βασική επιδίωξη είναι το υφιστάμενο χρέος να εξοφληθεί σε διάστημα περίπου 10 ετών, μέσω συγκεκριμένου μηχανισμού αποπληρωμής.

Η φιλοσοφία της πρότασης, όπως τονίστηκε, βασίζεται στη δημιουργία νέας εταιρικής δομής, μέσα από την οποία θα επιχειρηθεί η εξυγίανση και η σταδιακή οικονομική σταθεροποίηση του συλλόγου, εφόσον φυσικά ευοδωθούν οι επαφές και υπάρξει τελική συμφωνία μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2026-06-04T18:29:00+02:00
Go to Top