Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

ΑΠΟΕΛ: Ο Σωτηρίου προειδοποίησε για τον τίτλο και έβγαλε το καπέλο στους «πορτοκαλί»

Ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Άντρος Σωτηρίου, στον 104,0 και την εκπομπή «Δώδεκα Στα ΣΠΟΡ» με τον Μάκη Νικολάου. Προειδοποίησε πως τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη

Για τη νίκη επί του Άρη: «Ο ΑΠΟΕΛ έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση που του αρμόζει. Ο Κβιλιτάια ήταν εξαιρετικός και πέτυχε ένα θαυμάσιο γκολ που θα του δώσει ψυχολογία για να συνεχίσει και να πάρουμε το πρωτάθλημα. Η ομάδα κατάφερε να σκοράρει νωρίς, επέβαλε τον ρυθμό του. Μετά ήρθε το δεύτερο γκολ και ήταν εύκολο να επικρατήσει. Ο ΑΠΟΕΛ δεν ήταν καλός με την Πάφο, αλλά μετά την ήττα από την Ανόρθωση σημασία είχε να κερδίσουμε. Το θέμα ήταν να κερδίσουμε όπως και έγινε και συνεχίσαμε με τον Άρη. Ο κόσμος έσπρωξε την ομάδα, ήταν πολύ εκδηλωτικός. Ο ΑΠΟΕΛ έδειξε ότι έχει το μέταλλο. Έχει τώρα δύο ντέρμπι που πρέπει να παίξει ακόμη καλύτερα για να πάρει τον τίτλο. Πρέπει να έχουμε καλύτερη απόδοση. Τίποτα δεν έχει τελειώσει», είπε.

Και συνέχισε: «Δεν μπορώ να πω ότι πάμε σε τελικό πρωταθλήματος. Είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι με την Ομόνοια που θα παίζει με τον κόσμο της. Πέρσι μας έκανε ζημιά, φέτος μας κέρδισε δύο φορές. Γι’ αυτό ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να βλέπει την Ομόνοια και μετά την ΑΕΚ. Πρέπει να παίζει ο Σαρφό που ανέβηκε, το ίδιο και ο Ντάλσιο. Ο Κβιλιτάια επανήλθε στα γκολ του και είναι σημαντικό, είχε αυτοπεποίθηση στο ματς με τον Άρη. Με αυτή την ενδεκάδα πρέπει να παίζει ο ΑΠΟΕΛ, αυτήν που παρέταξε με τον Άρη. Σε αυτήν χωράει και ο Σατσιάς».

Και κατέληξε: «Ο ΑΠΟΕΛ έκανε κάποια κοιλιά και λάθη στα πλέι οφ. Η ΑΕΚ ανέβηκε με τον Μπεν Σιμόν. Είναι μια ομάδα που ανά πάσα στιγμή μπορεί να σου βάλει γκολ και θεωρώ ότι εκεί θα παιχτεί αν κριθεί στο φινάλε ο τίτλος. Και ο ΑΠΟΕΛ έχει εκρηκτικούς παίκτες όπως ο Εντογκαλά και ο Κβιλιτάια που μπορούν να σκοράρουν ανά πάσα στιγμή. Ευτυχώς ο ΑΠΟΕΛ ανέβηκε και δίνει θάρρος στους οπαδούς ότι θα πάρουμε το 29ο».

Για τον κόσμο: «Όταν παίζεις στην έδρα σου και έχει κόσμο, είναι μεγάλη βοήθεια. Είναι εκδηλωτικός, φανταστικός… Ελπίζουμε ότι οι παίκτες θα σταθούν στο ύψος τους και θα φέρουν το τρόπαιο στον ΑΠΟΕΛ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-04-22T21:52:09+02:00
Go to Top