Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

ΑΠΟΕΛ: Ο Τσεπάκ είναι ένας από εσάς (vid)

ΑΠΟΕΛ: Ο Τσεπάκ είναι ένας από εσάς (vid)

Αν πρέπει να απαντηθεί το ερώτημα «ποιος ποδοσφαιριστής είναι η προσωποποίηση των συναισθημάτων του ΑΠΟΕΛίστα αυτή την περίοδο», η απάντηση είναι εύκολη: Ισάμ Τσεπάκ!

Ο Μαροκινός παρουσιάστηκε στα δύο τελευταία παιχνίδια με Πάφος FC και Άρη (2-0 αμφότερα), μετά την ήττα από την Ανόρθωση, με το… μαχαίρι στα δόντια. Στο «Στέλιος Κυριακίδης» ήταν τόσο το πάθος του, που έχοντας αναλάβει το μαρκάρισμα του πολύ δραστήριου Zάζα, κιτρινίστηκε νωρίς και φλέρταρε με τη δεύτερη κάρτα-αποβολή. Εξ ου και ο Ρικάρντο Σα Πίντο έδωσε εντολή να μετατεθεί από το δεξί στο αριστερό άκρο της άμυνας, για να τον προστατέψει.

Μετά, την Κυριακή (21/4) απέναντι στους περσινούς πρωταθλητές, άνοιξε το σκορ και πανηγύρισε σαν τρελός, αλλά δεν έμεινε εκεί. Ήθελε κι άλλο… Η φάση του χαμένου πέναλτι στο 56’ από τον Κβιλιτάια είναι ενδεικτική της πρεμούρας του ακραίου αμυντικού των γαλαζοκιτρίνων.

Παραμόνευε για το ριμπάουντ σε περίπτωση που χανόταν το πέναλτι. Με το που χτυπά η μπάλα στο δοκάρι, προλαβαίνει τους αντίπαλους αμυντικούς και… κλέβει την μπουκιά από το στόμα του Γεωργιανού επιθετικού, ο οποίος ήταν έτοιμος να πλασάρει με εξουδετερωμένο τον Άλβες.

Σουτάρει βεβιασμένα και στέλνει την μπάλα ξανά στο σίδερο, ενώ ο συμποδοσφαιριστής του τον κοιτά με ύφος «πας καλά;» (δείτε τη φάση στο 3’:58’’ του βίντεο που ακολουθεί).

Ο Τσεπάκ είναι φανερό ότι θέλει πάρα πολύ τον τίτλο του πρωταθλητή. Δεν λέμε περισσότερο από τους άλλους, αλλά πιθανό να μην μπορεί να το διαχειριστεί όσο οι συμπαίκτες του. Η εξήγηση ίσως να δίνεται στο ότι ήταν μέλος της ομάδας, που έχασε το πρωτάθλημα στο τσακ τις προηγούμενες δύο σεζόν.

Σαν να το πήρε προσωπικά, θέλοντας να οδηγήσει τον ΑΠΟΕΛ σε διαφορετική κατάληξη από τις προηγούμενες αγωνιστικές περιόδους. Γι’ αυτό και βγάζει στο γήπεδο ίσως λίγο παραπάνω θέληση από ό,τι πρέπει… Σαν ένας οπαδός φανατικός, που παίζει και ποδόσφαιρο για την ομάδα του!

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-04-22T19:49:00+02:00
Go to Top