Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

ΑΠΟΕΛ: Παίκτης βαρόμετρο – Super Sport FM

Είναι αλήθεια πως τη φετινή σεζόν η ομαδική προσπάθεια είναι αυτή που έφερε εδώ που έφερε τον ΑΠΟΕΛ. Παρ’ όλα αυτά πάντοτε σε μια πορεία πρωταθλητισμού υπάρχουν και αυτοί που ξεχωρίζουν και λίγο περισσότερο με την ατομική τους απόδοση.

Πέραν από την καλή αμυντική λειτουργία για την οποία ξεχωρίζει ο ΑΠΟΕΛ, ρόλο έπαιξε σε πολλά ντέρμπι και η αποτελεσματικότητα των μεσοεπιθετικών του. Μπορεί να μην έφτασε κανένας ποδοσφαιριστής διψήφιο αριθμό τερμάτων, πέτυχαν όμως αρκετοί ποδοσφαιριστές από λίγα. Ο πρώτος σκόρερ του ΑΠΟΕΛ είναι ο Μαρκίνιος με εννιά τέρματα ενώ με οκτώ ακολουθεί στον πίνακα ο Κβιλιτάια. Εφτά φορές έχει βρει δίχτυα ο Ντονγκαλά και έξι ο Τσεπάκ. Αυτοί είναι οι τέσσερις παίκτες με τα παραπάνω τέρματα στην ομάδα.

Τα συγκεκριμένα στατιστικά δείχνουν λίγο και την λογική με την οποία θέλει να αγωνίζεται ο Σα Πίντο, η οποία αφορά την συλλογική προσπάθεια και όχι την ατομική, με αποτέλεσμα να σκοράρουν πολλοί παίκτες από διαφορετικές θέσεις έστω και από ένα τέρματα.

Ακόμα και έτσι όμως, ο Μαρκίνιος είναι ένας παίκτης που βρήκε τον τρόπο να ξεχωρίζει ακόμα περισσότερο με την συνδρομή του τη φετινή σεζόν τόσο σε τέρματα όσο και σε ασίστ. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός λοιπόν, επιστρέφει στην αρχική ενδεκάδα και αυτόματα κάνει ακόμα πιο επικίνδυνο τον ΑΠΟΕΛ μεσοεπιθετικά. Αποτελεί ένα παίκτη «βαρόμετρο» και σίγουρα η δική του απόδοση θα παίξει μεγάλο ρόλο ως προς το τελικό σκορ του παιχνιδιού.

(Εφημερίδα ΑΛΗΘΕΙΑ / Ένθετο SUPER SPORT)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-05-08T09:35:22+02:00
Go to Top