Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

ΑΠΟΕΛ: Πλέον δεν το αλλάζει

Η νίκη και πολύ περισσότερο η εμφάνιση που είχε συνολικά η ομάδα στο παιχνίδι με την Πάφο, αναγκάζει κατά κάποιο τρόπο τον Σα Πίντο να μην προβεί σε μεγάλες ενδεκάδες στην αρχική ενδεκάδα.

Η μοναδική σκέψη έχει να κάνει με την επάνοδο του Βιγιαφάνες στην αρχική ενδεκάδα αντί του Σαρφό, καθώς ο Αργεντινός είχε περάσει ως αλλαγή στο τελευταίο παιχνίδι.

Από εκεί και πέρα η τριάδα στην επίθεση δύσκολα θα αλλάξει καθώς ο Εντονγκαλά βρίσκεται σε πάρα πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, τη στιγμή που ο Μαρκίνιος επέστρεψε στα τέρματα ενώ γκολ από τα έντεκα βήματα πέτυχε και ο Κβιλιτάια.

Ο Τσεπάκ από την πλευρά του επανήλθε και αυτός στην ενδεκάδα, με τον Σούσιτς να αγωνίζεται στο αριστερό άκρο. Δεν αποκλείεται και εκεί να γίνει μια αλλαγή, καθώς ο Βόσνιος αμυντικός αν και πολύ καλός ανασταλτικά, δεν βοήθησε και τόσο πολύ στη μεσοεπιθετική ανάπτυξη της ομάδας.

Αναλόγως του τι θα επιλέξει να κάνει με τον Άρη, θα επιλέξει και τον παίκτη που θεωρεί πιο ταιριαστό στο πλάνο του και αυτή είναι μια πολυτέλεια που λίγοι προπονητές στο κυπριακό πρωτάθλημα την έχουν στη διάθεσή τους.  Σήμερα αναμένονται άλλωστε και οι τελικές του αποφάσεις.

(Εφημερίδα ΑΛΗΘΕΙΑ / Ένθετο )

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-04-19T13:04:43+02:00
Go to Top