Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

ΑΠΟΕΛ: Πρωταθλητής αν κάνει όνειρο τον εφιάλτη

ΑΠΟΕΛ: Πρωταθλητής αν κάνει όνειρο τον εφιάλτη

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο ΑΠΟΕΛ θα διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλητή την τελευταία αγωνιστική με την ΑΕΚ σε «τελικό» στο ΓΣΠ. Για να μην ισχύσει αυτό θα πρέπει να «αυτοκτονήσει» εντός έδρας η ομάδα της Λάρνακας απέναντι στην παραπαίουσα Ανόρθωση την ερχόμενη Κυριακή. Με απαραίτητη προϋπόθεση φυσικά να επικρατήσουν το ίδιο βράδυ οι γαλαζοκίτρινοι της Ομόνοιας.

Όπως και να έχει, ο ΑΠΟΕΛ για να κόψει πρώτος το νήμα και να μην τον νοιάζει τι θα κάνει η ανταγωνίστριά του απέναντι στη «Μεγάλη Κυρία», θα χρειαστεί τουλάχιστον τέσσερις βαθμούς στις εναπομείνασες δύο αγωνιστικές κόντρα σε Ομόνοια και ΑΕΚ).

Κάτι που πάντως δεν πέτυχε στις δύο προηγούμενες σεζόν, οι οποίες έκλεισαν εφιαλτικά για τον «Θρύλο». Πριν από έναν χρόνο, η ήττα 3-2 από τον Απόλλωνα τού στέρησε τη δυνατότητα να διεκδικήσει τον τίτλο σε «τελικό» με τον Άρη (τον νίκησε 4-3 σε άνευ σημασίας παιχνίδι).

Ακόμα χειρότερα, πριν από δύο χρόνια έχασε το πρωτάθλημα και το δεύτερο εισιτήριο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αρχικά έφερε ισοπαλία με την Ανόρθωση στο ΓΣΠ (1-1) και στη συνέχεια γνώρισε οδυνηρή ήττα από την Πάφος FC στο «Στέλιος Κυριακίδης» (1-3). Για να βρούμε πότε έκλεισε σεζόν στο α’ γκρουπ με τουλάχιστον τέσσερις βαθμούς ο ΑΠΟΕΛ, στις δύο τελευταίες αγωνιστικές, φτάσαμε στο 2019 όταν πέτυχε δύο νίκες επί των Ομόνοιας (2-1) και ΑΕΛ (4-0).

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-04-23T08:03:00+02:00
Go to Top