Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

ΑΠΟΕΛ: Στήριξαν, επέμειναν και το αξίζουν φουλ

Θα μπούμε κατευθείαν στο θέμα… Κανείς άλλος, εν ζωή ή όχι, δεν αξίζει το φετινό πρωτάθλημα πιο πολύ από τον μεγάλο κόσμο του ΑΠΟΕΛ! Και κανείς δεν θα μπορέσει ποτέ να μας πει το πώς και πού θα ήταν σήμερα η ομάδα αν δεν στεκόταν πίσω της, με αδιανόητο πείσμα και αγάπη, αυτός ο κόσμος!

Στα καλά, αλλά πολύ περισσότερο στα κακά και στις δύσκολες στιγμές. Τις στιγμές των οικονομικών βασάνων (που ακόμα είναι εκεί, αλλά για την ώρα υπερκαλύπτονται από τη μάχη για τον τίτλο) και τις κακές αγωνιστικές περιόδους. Όλα τα χρόνια της προσμονής για έναν τίτλο και η άνευ προηγουμένου υπομονή, επιμονή και εμπιστοσύνη που έδειξαν οι γαλαζοκίτρινοι οπαδοί.

Στο σημερινό ρεπορτάζ βγάζουμε το καπέλο στον μεγάλο κόσμο του ΑΠΟΕΛ! Τον μεγαλύτερο παικταρά αυτής της ομάδας τα τελευταία χρόνια. Και το κάνουμε λίγες… ώρες πλέον πριν τον μεγαλύτερο αγώνα πρωταθλήματος που μπορούμε να θυμηθούμε γενικότερα στην Κύπρο την τελευταία δεκαετία, το ματς τίτλου με την ΑΕΚ μεθαύριο Σάββατο στο ΓΣΠ.

Γιατί κανένας δεν… δικαιούται να γιορτάσει μια πιθανή ευτυχή κατάληξη της μεθαυριανής βραδιάς στην πρωτεύουσα από όλους αυτούς που θα στριμωχθούν σε κάθε διαθέσιμη θέση στις κερκίδες, αλλά και πολλές δεκάδες χιλάδες ακόμα που δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν ένα «μαγικό» εισιτήριο και θα αναγκαστούν να δουν το παιχνίδι από την Cablenet.

Υπήρχαν στιγμές όλο αυτό το διάστημα που μέχρι και οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ σήκωσαν τα χέρια και δεν ήθελαν να πιστέψουν σε κάτι τόσο μεγάλο όπως αυτό που μπορεί να έρθει σε δύο 24ωρα από σήμερα. Η διοίκηση έδειξε επίσης ψυχικά αποθέματα στο να κρατήσει σε λειτουργία τον οργανισμό του ΑΠΟΕΛ, αλλά και πάλι θα τονίσουμε πως τίποτε δεν θα πετύχαιναν αν δεν είχαν δίπλα τους τον κόσμο.

Είτε με το να στηρίζει όπως μόνο αυτός ξέρει να κάνει είτε με το να διατηρεί μια πιο «ελαφριά» στάση σε όλα όσα κατά καιρούς γίνονταν γνωστά σε σχέση με την οικονομική κατάσταση της εταιρείας. Με στόχο όλων να επιστρέψει ο ΑΠΟΕΛ στην κορυφή του κυπριακού ποδοσφαίρου. Βαθμολογικά, βρίσκεται ήδη εκεί. Δεν έχει τελειώσει όμως το έργο. Είναι στο χέρι του, στο «καμίνι» του ΓΣΠ τπ Σάββατο, να κλείσει τη… δουλειά και να στείλει αυτόν τον κόσμο, επιτέλους, ξανά στον εξώστη!

ΜΑΡΙΟΣ ΧΑΤΖΗΣΤΥΛΛΗ (Εφημερίδα ΑΛΗΘΕΙΑ / Ένθετο SUPER SPORT)

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-05-09T11:06:27+02:00
Go to Top