Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

ΑΠΟΕΛ: Στην κορυφή από την 9η αγωνιστική έως τις πύλες του τίτλου

ΑΠΟΕΛ: Στην κορυφή από την 9η αγωνιστική έως τις πύλες του τίτλου

Στη φετινή ποδοσφαιρική σεζόν, ο ΑΠΟΕΛ επιβεβαίωσε τη δυναμική του με τρόπο που λίγες ομάδες έχουν μπορέσει να ανταγωνιστούν στο παρελθόν. Από την 9η αγωνιστική και μετά, το σύνολο του Σα Πίντο ανέλαβε τα ηνία της βαθμολογίας και δεν επέτρεψε ποτέ την απώλεια της κορυφής, σηματοδοτώντας κυριαρχία που εκτείνεται εδώ και 25 συναπτές αγωνιστικές!

Η ικανότητα του ΑΠΟΕΛ να διατηρεί την πρωτοπορία σε τόσο απαιτητική σειρά αναμετρήσεων, αποτελεί τεκμήριο τόσο της τακτικής όσο και της ψυχολογικής δύναμης του συνόλου. Μεταξύ των «στροφών» που προκάλεσαν την περισσότερη προσοχή ήταν οι περίοδοι ισοβαθμίας με τον Άρη, κατά τις αγωνιστικές 9, 10, 12, 13 και στην 24η (σ.σ.: ο ΑΠΟΕΛ αναγραφόταν δεύτερος). Παρ’ όλα αυτά, η ικανότητα της ομάδας του Σα Πίντο να ανακτά την πρωτιά, φωτογραφίζει τη συνέπεια και την αποφασιστικότητά της.

Εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι στη 2η στροφή των πλέι οφ, ο ΑΠΟΕΛ διατήρησε και επέκτεινε τη διαφορά των βαθμών από τον Άρη στους έξι, επισφραγίζοντας την υπεροχή του με 63 βαθμούς έναντι 57. Ο τρόπος «επιβίωσης» το συνόλου υπό πίεση, ανέδειξε τα ψυχικά αποθέματα κρίσιμες στιγμές, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό.

Με τρεις αγωνιστικές να απομένουν πριν από την ολοκλήρωση του μαραθωνίου, οι προσδοκίες είναι υψηλές. Η συνέπεια και η ανθεκτικότητα έχουν ήδη καταδείξει ότι η πορεία είναι προς την κατάκτηση του τίτλου, καθιστώντας τη σεζόν μία από τις πιο καθοριστικές για την ομάδα της Λευκωσίας.

Εννοείται πως η προσοχή βρίσκεται στην κυριακάτικη αποστολή με αντίπαλο τον Άρη (19:30), όπου ο ΑΠΟΕΛ επιδιώκει να διαγράψει τις απογοητεύσεις των δύο προηγούμενων εντός έδρας ήττων. Με την υποστήριξη των οπαδών και ξεκάθαρη αποστολή να διατηρηθεί στην κορυφή, ο ΑΠΟΕΛ θέλει να σφραγίσει την κυριαρχία του, ξεκινώντας με πειστική νίκη την τελευταία τριάδα παιχνιδιών.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-04-18T19:48:00+02:00
Go to Top