ΑΠΟΕΛ: Σύμπτωση; Μάλλον όχι… – Super Sport FM

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση και ο ΑΠΟΕΛ το αποδεικνύει έμπρακτα στο φετινό πρωτάθλημα.
Η πορεία του μέχρι στιγμής είναι αποτέλεσμα της καλής δουλειάς και το απέδειξε σε άλλο ένα παιχνίδι, αυτή τη φορά με την Ομόνοια Αραδίππου στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».
Με σοβαρή εμφάνιση και χωρίς να αφήσει περιθώρια ελπίδας στα «περιστέρια» για κάτι καλό, πέρασε με 4-0 από τη Λάρνακα και απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής έστω και προσωρινά, μιας και έπαιξε πρώτος χρονικά στην 6η αγωνιστική.
Το μεγαλύτερο θετικό από τον χθεσινό αγώνα είναι ο τρόπος που έφτασε στο τρίποντο. Συνεχίζει να εμπνέει σιγουριά και αυτοπεποίθηση στις κινήσεις της η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία και παίρνει τις νίκες στα παιχνίδια που είναι το φαβορί απέναντι σε αντιπάλους που βρίσκονται στα χαμηλότερα στρώματα της βαθμολογίας.
Δεν είναι τυχαίο πως πέραν της νίκης επί της Ομόνοιας Αραδίππου, μετράει τρίποντα επί της ΕΝΥ (2-1), της ΕΝΠ (2-0) και επί του Ακρίτα (4-0).
Μάλιστα συμπεριλαμβανομένης της επιτυχίας με τον Απόλλωνα (2-0), έχει φτάσει τις τέσσερεις σερί νίκες και δείχνει να βρίσκεται σε πολύ καλό μομέντουμ, δημιουργώντας ιδανικές συνθήκες για το μέλλον.
(ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΛΗΘΕΙΑ / ΕΝΘΕΤΟ SUPER SPORT)



