Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

ΑΠΟΕΛ: Τα διαπιστευτήρια, η δόση αλήθειας και η μικρή… υπερβολή

Ο Γκιόργκι Κβιλιτάια με τα τελευταία του δύο τέρματα που σκόραρε τόσο απέναντι στην Πάφο όσο και με αντίπαλο τον Άρη, έφτασε τα οκτώ τέρματα, προσπερνώντας στην λίστα των σκόρερ του ΑΠΟΕΛ κατά ένα γκολ τον Nτιμερσί Εντονγκαλά, βρισκόμενος πλέον ένα μακριά από τον Μαρκίνιος.

Θα έλεγε κανείς πως ίσως αυτός ο αριθμός ειδικά για μια ομάδα που έχει την καλύτερη επίθεση και βρίσκεται στην 1η θέση της βαθμολογίας αλλά και για ένα παίκτη που αποτελεί τον βασικό της φορ, να μην είναι και τόσο ικανοποιητικός.

Υπάρχει μια δόση αλήθειας αλλά ίσως και μια δόση υπερβολής σε αυτό το συμπέρασμα. Η αλήθεια είναι ότι ναι μεν κανένας παίκτης του ΑΠΟΕΛ δεν έχει πετύχει διψήφιο αριθμό τερμάτων, εντούτοις έχουν πετύχει πολλοί και διαφορετικοί σκόρερ. Όσο αφορά τώρα τον Γεωργιανό φορ, τα οκτώ τέρματα σίγουρα δεν αποτελούν την πιο παραγωγική του σεζόν, καθώς στην Ανόρθωση είχε σκοράρει 14 τέρματα σε 31 συμμετοχές.

Θεωρούμε παρ’ όλα αυτά ότι στην περίπτωση του Κβιλιτάια, δεν μετράει μόνο το σκοράρισμα. Ο Γεωργιανός επιθετικός με το στυλ παιχνιδιού του και το γεγονός ότι από την μια έχει φοβερό κατέβασμα σε μπαλιές από μακριά και από την άλλη «σπάει» έξυπνα το παιχνίδι στα πλάγια, αποτελεί ένα από τους λόγους που και οι winger του ΑΠΟΕΛ έχουν χριστεί σκόρερ.

Ειδικά όμως το τέρμα του με τον Άρη το οποίο ήταν πραγματικά ένα γκολ-«ποιήμα», ήρθε να επιβεβαιώσει ότι ο Κβιλιτάια είναι ο επιθετικός που πρέπει να ξεκινά σε κάθε παιχνίδι μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΛΗΘΕΙΑ / EΝΘΕΤΟ

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-04-25T11:32:00+02:00
Go to Top