Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

ΑΠΟΕΛ: Τονίζεται επανειλημμένα… –

Ο Άρης, που είναι η ομάδα που αντιμετωπίζει ο ΑΠΟΕΛ την ερχόμενη Κυριακή, στα έξι του τελευταία παιχνίδια έχει σκοράρει μόλις ένα τέρμα με την Ανόρθωση ενώ η τελευταίου του νίκη ήταν στις 10 Μαρτίου όταν επικράτησε 2-1 εντός έδρας των γαλαζοκιτρίνων.

Από εκείνη την μέρα και έπειτα μετράει τρεις ήττες στο πρωτάθλημα και μια στο κύπελλο ενώ ισόπαλο έληξε το παιχνίδι του με την ομάδα της Αμμοχώστου και την Ομόνοια. Αυτά λοιπόν τα στατιστικά εύκολα μπορούν να παρασύρουν τον ΑΠΟΕΛ και πολύ περισσότερο τους ποδοσφαιριστές, να θεωρήσουν ότι εφόσον πιάσουν ψηλά στάνταρ απόδοσης, το έργο τους θα είναι εύκολο.

Δεν είναι όμως καθόλου έτσι τα πράγματα. Γι’ αυτό και ο Σα Πίντο επανειλημμένα μέσα και από τις προπονήσεις, τονίζει τη σημαντικότητα τού οι ποδοσφαιριστές να παραμείνουν απόλυτα συγκεντρωμένοι στα ανασταλτικά τους καθήκοντα όπως έκαναν και με την Πάφο πολύ καλά και στη συνέχεια να εκμεταλλευτούν αναλόγως τις όποιες ευκαιρίες τους παρουσιαστούν. 

Θα είναι ένα ακόμη παιχνίδι το οποίο θα κριθεί στις λεπτομέρειες και ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει αυτές να κυλήσουν με το μέρος τους και όχι του αντιπάλου και γι’ αυτό άλλωστε δουλεύει και ξεχωριστά τα κομμάτια που θεωρεί ότι μπορούν να τους δώσουν τη νίκη.

(Εφημερίδα ΑΛΗΘΕΙΑ / Ένθετο )

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-04-19T15:42:00+02:00
Go to Top