Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

ΑΠΟΕΛ: Το κομβικό στοιχείο και το ρίσκο που δεν πήρε ο Σα Πίντο

Κομβικό στοιχείο του παιχνιδιού της Κυριακής κόντρα στον Άρη είναι η αμυντική λειτουργία του ΑΠΟΕΛ. Εάν καταφέρει να κρατήσει το μηδέν στην εστία της, αυτόματα οι πιθανότητες νίκης θα αυξηθούν κατακόρυφα.

Θα πρέπει όμως να μπορέσει να βρει έστω το ένα γκολ που θα χρειαστεί για να κερδίσει. Άλλωστε απέναντί του είναι ο Άρης που δεν φημίζεται για την καλή του άμυνα και μετράει οκτώ σερί παιχνίδια στο πρωτάθλημα που δέχεται γκολ.

Πάντως, ο Ρικάρντο Σα Πίντο που είχε κατηγορηθεί από πολλούς για τις επιλογές του στα προηγούμενα παιχνίδια, στον προηγούμενο αγώνα με την Πάφο, πήγε περισσότερο στα «σίγουρα» με τους παίκτες που παίζουν περισσότερο φέτος, με εξαίρεση τον Σαρφό που πήρε τη θέση του Βιγιαφάνιες.

Πάντως ο Γκανέζος μέσος για όσο αγωνίστηκε βοήθησε την ομάδα και είναι χαρακτηριστικό πως όταν βγήκε αλλαγή ο Σα Πίντο τον αγκάλιασε. Επίσης η επιλογή του Τσεπάκ να παίξει αριστερά αντί του Βιτάλ και του Σούσιτς να πάει δεξιά, δικαίωσε τον Πορτογάλο τεχνικό, καθώς υπήρξε μεγαλύτερη αμυντική ισορροπία στα μετόπισθεν.

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΜΠΟΣ (Εφημερίδα ΑΛΗΘΕΙΑ / Ένθετο )

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-04-17T11:07:18+02:00
Go to Top