Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

ΑΠΟΕΛ: Το πέμπτο και καθοριστικό ντέρμπι κορυφής

ΑΠΟΕΛ: Το πέμπτο και καθοριστικό ντέρμπι κορυφής

Αντίστροφα για τον σημαντικότερο αγώνα της τελευταίας πενταετίας στις εγχώριες διοργανώσεις μετρούν στον ΑΠΟΕΛ. H πύλη του Αρχαγγέλου ανοίγει και πάλι σήμερα, με τους ποδοσφαιριστές των γαλαζοκιτρίνων να φουλάρουν τις μηχανές για τον τελευταίο αγώνα της σεζόν. Ένα ενενηντάλεπτο που θα κρίνει τα πάντα. Οι κόποι μιας ολόκληρης σεζόν θα παιχθούν το Σάββατο (11/5) στο ΓΣΠ, στον… τελικό πρωταθλήματος με την ΑΕΚ.

Η ομάδα του Ρικάρντο Σα Πίντο εάν δεν χάσει θα πανηγυρίσει το 29ο πρωτάθλημα στην ιστορία της και πρώτο μετά από τέσσερα χρόνια «ξηρασία». Το δέλεαρ είναι τεράστιο για όλους. Η δίψα ξεχειλίζει και το στάδιο της πρωτεύουσας θα «κοχλάζει» από τις χιλιάδες των οπαδών του ΑΠΟΕΛ, οι οποίοι «εξαφάνισαν» κάθε διαθέσιμο εισιτήριο.

Ο ΑΠΟΕΛ θα παίξει ντέρμπι κορυφής για πέμπτη φορά στη σεζόν. Τις προηγούμενες τέσσερις τα πήγε περίφημα, απέναντι σε τέσσερις διαφορετικούς αντιπάλους! Ομόνοια, Ανόρθωση, Άρης και ΑΕΚ αποπειράθηκαν να τον ρίξουν από την κορυφή της βαθμολογίας, όμως απέτυχαν. Εάν οι γαλαζοκίτρινοι υπερασπιστούν για πέμπτη φορά την πρωτιά τους θα φτάσουν στο Έβερεστ του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά τα ντέρμπι κορυφής του ΑΠΟΕΛ

⇒ Στις 23 Δεκεμβρίου 2023, επικράτησε με 3-0 της Ομόνοιας, για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος και αποσπάστηκε στο +4 από τη δεύτερη Ανόρθωση.

⇒ Στις 6 Ιανουαρίου 2024, κέρδισε με 1-0 την Ανόρθωση, για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος και άνοιξε την «ψαλίδα» της διαφοράς από την «Κυρία» στους πέντε βαθμούς.

⇒ Στις 15 Φεβρουαρίου 2024, νίκησε με 1-0 τον Άρη, για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος και πήρε «κεφάλι» τριών πόντων έναντι της λεμεσιανής ομάδας στη βαθμολογία.

⇒ Στις 31 Μαρτίου, νίκησε με 2-1 την ΑΕΚ στην Αρένα, για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος, και να αυξάνει στους τέσσερις βαθμούς τη διαφορά από τους Λαρνακείς.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-05-06T18:59:00+02:00
Go to Top