ΑΠΟΕΛ: Χάνει το δεκάρι του Κόρμπου και ποντάρει στον Μαντσίνι

Στο αγωνιστικό κομμάτι, που αυτές τις μέρες περνάει φυσιολογικά σε δεύτερη μοίρα, ο ΑΠΟΕΛ, μετά τη μεταγραφή του Μάριους Κόρμπου στην ουγγρική Φερεντσβάρος, είναι ξεκάθαρο πως αποδυναμώθηκε στην επίθεση.
Ο Ρουμάνος μεσοεπιθετικός, σε 19 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, είχε σκοράρει τέσσερα γκολ και μετρούσε και 6 ασίστ. Μόνο ο Ντράζιτς (6) και ο Σωτηρίου (7) πέτυχαν περισσότερα γκολ από αυτόν και μόνο ο Σταφυλίδης είχε περισσότερες ασίστ (7).
Με τον παροπλισμό και του Πιέρου Σωτηρίου, αντιλαμβάνεται κανείς τι χάνει ο ΑΠΟΕΛ μεσοεπιθετικά και πόσο δύσκολο θα είναι σε αυτή τη φάση να καλύψει το κενό ακόμα και ένας παίκτης… αεροδρομίου!
Η λύση φαίνεται να βρίσκεται στο πρόσωπο του Ντάνιελ Μαντσίνι, με τον οποίο οι γαλαζοκίτρινοι βρίσκονται σε επαφές και ευελπιστούν να αποκτήσουν.


