Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

ΑΠΟΕΛ: Χρειάζεται καθαρό μυαλό – Ο προβληματισμός του Σα Πίντο

Διήμερο ρεπό απόλαυσαν οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ, οι οποίοι επιστρέφουν σήμερα (24/4) στις προπονήσεις και ξεκινούν προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής (28/4) με αντίπαλο την Ομόνοια (19:00) στο πρωτάθλημα.

Ένα παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα η οποία την κέρδισε δύο φορές τη φετινή σεζόν, με την μια εκ των δύο να μην μπορούν μάλιστα οι γαλαζοκίτρινοι να σκοράρουν εναντίον τους. Μαζί με αυτό και το γεγονός ότι η μεταξύ τους αναμέτρηση είναι ένα ντέρμπι «αιωνίων» και σίγουρα για την Ομόνοια από την στιγμή που πλέον δεν μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα, θα λειτουργήσει σαν έξτρα κίνητρο το να το «κόψει» από τον ΑΠΟΕΛ.

Αυτό βεβαίως γνωρίζουν πολύ καλά οι «γαλαζοκίτρινοι» ότι δεν εξαρτάται από τον αντίπαλο τους αλλά από την δική τους απόδοση, κάτι που αποδείχτηκε πολλάκις τη φετινή σεζόν. Από εκεί και πέρα, ο Σα Πίντο έχει να σκεφτεί διάφορα ως προς το πλάνο του και αυτό διότι ο Μαρκίνιος λόγω τιμωρίας (συμπλήρωσε απαγορευμένο αριθμό κιτρίνων καρτών) δεν υπολογίζεται, την ίδια στιγμή που οι Τσεπάκ και Κονσταντίνοφ βρίσκονται στο όριο.

Θα προτιμήσει δηλαδή να αφήσει εκτός κάποιον εκ των δύο ή και τους δύο για να τους έχει στον τελικό πρωταθλήματος ή θα ρισκάρει να τους χρησιμοποιήσει, θέλοντας πρώτα και κύρια να βεβαιωθεί ότι θα πάρει τους τρεις βαθμούς στο ντέρμπι με την Ομόνοια; Δύσκολη η απόφαση, την οποία θα συζητήσει ναι μεν με τους συνεργάτες του αλλά θα πρέπει να αποφασίσει ο ίδιος. Από εκεί και πέρα η λογική λέει ότι ο Δώνης θα πάρει την θέση του τιμωρημένου Μαρκίνιος, χωρίς να αποκλείεται και κάποια κίνηση-έκπληξη από τον Πορτογάλο τεχνικό.

(Εφημερίδα ΑΛΗΘΕΙΑ / Ένθετο )

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-04-24T09:50:00+02:00
Go to Top