Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

Βαθμολογία πλέι οφ: Πρωτιά της ΑΕΚ, πορεία πρωταθλητισμού από την Ομόνοια, «πέταξε» 14 βαθμούς ο ΑΠΟΕΛ

Βαθμολογία πλέι οφ: Πρωτιά της ΑΕΚ, πορεία πρωταθλητισμού από την Ομόνοια, «πέταξε» 14 βαθμούς ο ΑΠΟΕΛ

Μία στροφή πριν το τέλος του πρωταθλήματος έχει ξεκαθαρίσει αρκετά το σκηνικό. Ο τίτλος θα κριθεί σε… τελικό πρωταθλήματος στο ΓΣΠ, ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την ΑΕΚ που έχουν από 72 βαθμούς.

Οι γαλαζοκίτρινοι ευνοούνται σε περίπτωση ισοπαλίας, καθώς υπερτερούν στην ισοβαθμία από τους Λαρνακείς, οι οποίοι έβαλαν τα χέρια τους κι έβγαλαν τα μάτια τους στον χθεσινό αγώνα με την Ανόρθωση. Ισοφαρίστηκαν στο 90’+3 και έχασαν το… πλεονέκτημα της ισοπαλίας, ενόψει της μάχης των μαχών της 11ης Μαΐου στο ΓΣΠ.

Η Ομόνοια «κλείδωσε» ευρωπαϊκό εισιτήριο, αφού με την τρίτη νίκη της επί του «αιωνίου» αντιπάλου θα καταλάβει την 3η θέση στον βαθμολογικό πίνακα, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων στην τελευταία αγωνιστική. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου έκανε πορεία πρωταθλητισμού στα πλέι οφ. Ολοκλήρωσε την πρώτη φάση του «μαραθωνίου» από την 5η θέση, όμως με αντεπίθεση διαρκείας προσπέρασε Άρη και Πάφος FC. Μάλιστα, οι περσινοί πρωταθλητές είχαν προβάδισμα εφτά βαθμών (56 έναντι 49) από το «τριφύλλι».

Οι πράσινοι με απολογισμό 19 βαθμών με έξι νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες, είναι στη δεύτερη θέση της σχετικής βαθμολογίας των πλέι οφ. Η πρωτιά ανήκει στην ΑΕΚ, η οποία έχει έναν βαθμό περισσότερο και προηγείται με 20 (έξι νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα). Ο ΑΠΟΕΛ ήταν στο +7 από την ΑΕΚ στο τέλος της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος, όμως δεν μπόρεσε να εκμεταλλευθεί το προβάδισμά του. Μάζεψε 13 βαθμούς (τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία, τέσσερις ήττες) ή αν προτιμάτε έχασε 14 και είδε τους Λαρνακείς να ισοβαθμούν στους 72 βαθμούς.

Η Πάφος FC έχει συγκομιδή 11 κερδισμένων βαθμών στα πλέι οφ (τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες, τέσσερις ήττες), ενώ Άρης και Ανόρθωση έχουν από έξι βαθμούς με απολογισμό μία νίκη, τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες.

Η βαθμολογία των πλέι οφ

ΟΜΑΔΑ

ΒΑΘΜΟΙ

Ν-Ι-Η

ΑΕΚ

20

6-2-1

Ομόνοια

19

6-1-2

ΑΠΟΕΛ

13

4-1-4

Πάφος FC

11

3-2-4

Άρης

6

1-3-5

Ανόρθωση

6

1-3-5

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-04-29T13:09:23+02:00
Go to Top