Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

Γκαρσία: «Για γέλια ο διαιτητής, όταν δεν έχεις λεφτά…»

Γκαρσία: «Για γέλια ο διαιτητής, όταν δεν έχεις λεφτά…»

Οι δηλώσεις του προπονητή του ΑΠΟΕΛ, Πάμπλο Γκαρσία, μετά το παιχνίδι με τον Άρη στο ΓΣΠ.

Αναλυτικά

«Κάναμε μεγάλη προσπάθεια και παίξαμε ένα καλό παιχνίδι. Οι αλλαγές που εφαρμόσαμε μας βγήκαν, και πολλοί παίκτες που τους χρειαζόμαστε πήραν χρόνο συμμετοχής. Κερδίσαμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Για τον διαιτητή να μην μιλήσω γιατί είναι για γέλια. Δεν χρειάζεται να μιλήσουμε, είναι για όλους εμφανή όσα έγιναν. Όταν δεν έχεις λεφτά, έχεις αυτά τα προβλήματα

Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, που κάνει τεράστια προσπάθεια για να στηρίξει την ομάδα, όχι μόνο οικονομικά, αλλά και με την παρουσία του στα γήπεδα. Είναι η πρώτη φορά που βλέπω κάτι τέτοιο σε ομάδα. Εμείς είμαστε περαστικοί, αλλά αυτός είναι ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ, αυτό είναι το ΑΠΟΕΛ. Όπως ένα δέντρο, όσο και αν προσπαθήσουν να το κόψουν, δύσκολα θα πέσει, γιατί έχει πολύ κόσμο που αγαπά και στηρίζει την ομάδα. Συνεχίζουμε τη δουλειά· όσο υπάρχει ελπίδα, πολεμάμε μέχρι το τέλος. Ακόμη και όταν φαίνεται ότι δεν υπάρχει ελπίδα, πρέπει να παλεύεις.

Ο πρόεδρος είπε ότι θα μιλήσετε όταν έρθει η ώρα για την επόμενη σεζόν και ότι έχετε προτεραιότητα ενώ είπε ότι θα στηρίξει και τους Κύπριους ποδοσφαιριστές:

«Υπάρχουν πολλά σχέδια που μπορούν να εφαρμοστούν σε μια ομάδα, όλα με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους. Ξέρουμε ότι η κατάσταση δεν είναι εύκολη. Το δικό μου κομμάτι είναι το λιγότερο σημαντικό. Τώρα πρέπει να επικεντρωθούμε σε ό,τι έχουμε να κάνουμε μέχρι το τέλος, και το τι θα γίνει μαζί μας δεν είναι σημαντικό αυτή τη στιγμή.»

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2026-04-05T18:36:00+02:00
Go to Top