Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

Δεκαεννέα μηδενικά για τον τίτλο!

Ο ΑΠΟΕΛ ετοιμάζεται για τον τελικό πρωταθλήματος με την ΑΕΚ Λάρνακας (11/5, 19:00), και θα στηρίξει πολλά πάνω στον Βιντ Μπέλετς, τον τερματοφύλακα με τα περισσότερα clean sheets φέτος.

Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται πολύ κοντά στην κατάκτηση του 29ου πρωταθλήματός του. Καλείται να σηκώσει ανάστημα στον κρίσιμο αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ που πλησιάζει και ακολούθως να βγάλει τις σαμπάνιες από την κατάψυξη.

Ο τερματοφύλακας της ομάδας, Βιντ Μπέλετς, κρατά το κλειδί της επιτυχίας, καθώς ένα ακόμη παιχνίδι χωρίς να δεχτεί γκολ θα φέρει τον τίτλο στη Λευκωσία μετά από δύο σεζόν στη Λεμεσό. Με 18 clean sheets ήδη στο ενεργητικό του για φέτος, ο Μπέλετς έχει αποδειχθεί αξιόπιστος στον άσο.

Η αντίπαλος ΑΕΚ, επίσης διαθέτει έναν έμπειρο τερματοφύλακα, τον Κέναν Πίριτς, ο οποίος έχει σημειώσει επίσης πολλά clean sheets. Παρόλα αυτά, για τον ΑΠΟΕΛ, η προσοχή είναι στο να διατηρήσει την αμυντική του ακεραιότητα και να σηκώσει το τρόπαιο. Οι φίλαθλοι της ομάδας περιμένουν με ανυπομονησία τη βραδιά, καθώς θετικό αποτέλεσμα θα σημάνει ιστορικό επίτευγμα.

Το ΓΣΠ προετοιμάζεται για νύχτα γεμάτη πάθος και συναίσθημα, όπου ο ΑΠΟΕΛ θα επιδιώξει να αποδείξει την ανωτερότητά του. Με την υποστήριξη των οπαδών και αμυντική σταθερότητα, η ομάδα με μπροστάρη τον Μπέλετς είναι έτοιμη να κατακτήσει την κορυφή και να βγάλει τον κόσμο του στους δρόμους.

Οι επόμενες μέρες είναι κρίσιμες για την ομάδα και τον κόσμο, καθώς ο ΑΠΟΕΛ θα παλέψει να γράψει άλλη μια λαμπρή σελίδα στην ιστορία του.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-05-08T07:43:14+02:00
Go to Top