Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

Δημητρίου: «Θα θυμόμαστε για καιρό τον τρόπο που πήραμε τη χθεσινή νίκη»

Ο Κυριάκος Δημητρίου, εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ Λάρνακας μίλησε στον Super Sport FM, για την σπουδαία χθεσινή νίκη της ΑΕΚ επί του Άρη χθες, αλλά και για τα παιχνίδια που ακολουθούν

Η ΑΕΚ Λάρνακας «απέδρασε» με το διπλό από την έδρα του Άρη και όπως είναι φυσιολογικό, η ψυχολογία στην ομάδα είναι πολύ ανεβασμένη. Ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Κυριάκος Δημητρίου μίλησε στον Super Sport FM, για την χθεσινή επιτυχία, αλλά και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά μέρος των δηλώσεων του:

«Η νίκη είναι “χρυσάφι” για εμάς. Ο τρόπος που πήγε το παιχνίδι, αυτή η επικράτηση θα μνημονεύεται για καιρό.Το ποδόσφαιρο είναι ο βασιλιάς των σπορ, δίχως καμία αμφιβολία. Το άθλημα μας το απέδειξε αυτό. Θα μπορούσε το παιχνίδι να πάει και στις δύο μεριές. Δεν ήταν τόσο καλή η εμφάνιση, όμως μετρούν οι τρεις πόντοι που πήραμε ως ομάδα. Στη τελευταία φάση του αγώνα βρήκαμε δίχτυα, δεν μπορώ να το περιγράψω, απερίγραπτα τα συναισθήματα μας.»

Για το σενάριο να κριθεί ο τίτλος την τελευταία αγωνιστική με τον ΑΠΟΕΛ: «Αν μπορεί κάποιος να σκεφτεί σενάρια, θα σκεφτεί πολλά, αυτό που μετράει είναι το επόμενο παιχνίδι. Για εμάς έχει προτεραιότητα η Ομόνοια, καλούμαστε να πάμε απόλυτα συγκεντρωμένοι στη δοκιμασία. Καλούμαστε ως τη τελευταία αγωνιστική να συνεχίσουμε να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς»

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-04-15T10:14:49+02:00
Go to Top