Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

Ενοχλημένος ο Γεωργίου με Πετρίδη: «Δεν ένιωσα ότι θα αποχωρούσε – Αυτό ήταν το χρέος του ΑΠΟΕΛ τότε, δύσκολο με €50.000.000 για επενδυτές»

Απαντήσεις στον πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομο Πετρίδη έδωσε ο Γιώργος Γεωργίου από την ομάδα των εξωδιοικητικών παραγόντων που ήθελαν να αναλάβουν τη διαχείριση της ομάδας. Μιλώντας στον Super Sport FM 104.0 και την εκπομπή «Καλημέρα Στα ΣΠΟΡ» με τους Άλκη Μπότσο και Ανδρέα Πογιατζή, είπε πολλά και ενδιαφέροντα.

«Εγώ θέλω να μιλήσω ως μέλος της πιο επιτυχημένης διοίκησης του Φοίβου Ερωτοκρίτου. Θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι. Δεν αφήσαμε 10 εκατομμύρια χρέος όταν ανέλαβε. Το χρέος ήταν 9 εκατομμύρια, από τα οποία τα 3,5 ήταν παλιοί φόροι, άρα πάμε σε 5,5 εκατομμύρια. Αλλά υπήρχαν και λεφτά κατάθεση μέσα στην τράπεζα 4 εκατομμύρια. Άρα, 1,5 εκατομμύρια, δηλαδή μηδέν. Και το χρέος του ΑΠΟΕΛ δεν είναι 41 εκατομμύρια, αλλά 50. Αφού αυτό το ποσό, τα 40 εκατομμύρια, είναι μέχρι τέλος του 2024. Οπότε δημιουργήθηκε αυτό το χρέος επί της εποχής της διοίκησης Πετρίδης. Αυτό το ξεκαθαρίζω. Δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με κανένα αλλά ήθελα να διευκρινίσω κάποια πράγματα για να ξέρει ο κόσμος την αλήθεια. Δεν είναι η πρώτη φορά που λέγεται ότι το χρέος ήταν 10 εκατομμύρια. Δεν χρωστούσαμε σε παίκτες και άλλους. Αυτή είναι η πραγματικότητα».

Γιατί υπήρξε ενδιαφέρον: «Οποιοσδήποτε έρθει, αν δεν δει ότι υπάρχει σωστής υγιής κατάσταση για να κουμαντάρει τον ΑΠΟΕΛ, λυπάμε που το λέω αλλά τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Εμείς τα 5 εκατομμύρια που είχαμε πει, είναι για να βγει η χρονιά. Ξαφνικά ακούσαμε και άλλα. Είχαμε και το θέμα του ομολόγου που είχαμε προγραμματίσει να πληρωθεί μέσω νέου ομολόγου. Δυστυχώς, μας είχε συζητηθεί ένα πολύ μεγάλο ποσό που δεν ήταν στα πλάνα μας. Όταν ακούσαμε και για άλλα θέματα πληρωμών, δεν πήγαινε. Δεν ήταν θέμα να αποσυρθούμε. Εμείς πήγαμε να βοηθήσουμε μετά από κουβέντες που έγιναν εσωτερικά. Τα μέλη αυτής της ομάδας των “8” είχαμε δείξει έργο. ΚΑι θα ήταν πιο εύκολα να έρθουν επενδυτές. Όταν μπήκαμε εμείς ο ΑΠΟΕΛ ήταν στα όρια πτώχευσης και όταν πήγαμε για πρώτη φορά στο Τσάμπιονς Λιγκ ήταν τότε που σώθηκε ο ΑΠΟΕΛ. Εγώ σας λέω πως θα έρθουν και άλλοι επενδυτές, αλλά με αυτά τα χρέη το βλέπω δύσκολο. Μακάρι να έχω λάθος. Και θα είμαι ο πρώτος που θα πει στον κ. Πετρίδη μπράβο. Το σωματείο τηρή σιγή ιχθύος, αλλά το σωματείο είναι που θα υπογράψει μια τέτοια συμφωνία, άρα πρέπει να ξεκαθαρίσει τη θέση του το σωματείο».

Εγώ δεν πρόκειται να ξαναναμειχθώ. Όλοι μας πρέπει να κάνουμε αυτοκριτική. Συμφωνώ ότι επί προεδρίας Πρόδρομου Πετρίδη είχε επιτυχίες και πολλές ο ΑΠΟΕΛ. Όμως όταν ξοδεύεις αλόγιστα… Προσωπικά εγώ, δεν κατάλαβα ότι ήθελε να αποχωρήσει. Αυτοί που ήθελαν να βάλουν τα λεφτά, ήθελαν άμεση απάντηση. Οπότε έπρεπε να κάνουμε μια κίνηση».

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2025-05-12T08:48:00+02:00
Go to Top