Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

Ισπανός δημοσιογράφος: «Πρόταση του ΑΠΟΕΛ στον Καρλίτος»

Ισπανός δημοσιογράφος: «Πρόταση του ΑΠΟΕΛ στον Καρλίτος»

Τι και αν το πρωτάθλημα βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή, δύο στροφές πριν το τέλος, τα αποτελέσματα των οποίων θα καθορίσουν τον πρωταθλητή; Τα μετεγγραφικά σενάρια δεν σταματούν ποτέ!

Ξανά μανά στο ρεπορτάζ του ΑΠΟΕΛ εμφανίστηκε ως υποψήφιος μετεγγραφικός στόχος ο Καρλίτος! Ο Ισπανός επιθετικός, γνωστός από τη θητεία του σε Παναθηναϊκό και Λαμία, πήρε μετεγγραφή στην Αστάνα τον περασμένο Γενάρη, εντούτοις φαίνεται πως δεν έμεινε ικανοποιημένος με όσα συνάντησε στο Καζακστάν και έχει τάσεις φυγής.

Σύμφωνα, λοιπόν, με ανάρτηση του Ισπανού δημοσιογράφου, Γκονσάλες Αγουιλέρα, ο 33χρονος επιθετικός βρίσκεται στο στόχαστρο του ΑΠΟΕΛ, του Άρη Θεσσαλονίκης και δύο πολωνικών ομάδων. «Ο Καρλίτος έχει δεχθεί δύο προτάσεις για να επιστρέψει στην Πολωνία, όπου ήταν ο MVP και ο πρώτος σκόρερ τη σεζόν 2017-18. Πήγε στην Αστάνα το Μάρτιο, ενώ υπάρχει επίσης ενδιαφέρον από τις Wieczysta Kraków και Βίσλα Κρακοβίας, όπως επίσης από τους Άρη και ΑΠΟΕΛ από την Ελλάδα κι από την Κύπρο», αναφέρει η σχετική ανάρτηση.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του Καρλίτος εμφανίζεται ως υποψήφιος μετεγγραφικός στόχος κυπριακής ομάδας. Πρόσφατα είχε συνδεθεί με τον Απόλλωνα, χωρίς ωστόσο να κατηφορίσει ποτέ στο νησί.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-04-26T09:04:11+02:00
Go to Top