Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

Καρσέδο: «Κάποιες αποφάσεις του διαιτητή δεν μας βοήθησαν»

Απογοητευμένος από την ήττα της ομάδας του, αλλά και από ορισμένες διαιτητικές αποφάσεις, εμφανίστηκε ο Χουάν Κάρλος Καρσέδο μετά το τέλος του Πάφος - ΑΠΟΕΛ (0-2/ 14/4).

Με το μυαλό περισσότερο στη ρεβάνς του ημιτελικού Κυπέλλου της ερχόμενης Τετάρτης (17/4), η Πάφος ηττήθηκε εντός έδρας με 0-2 από τον ΑΠΟΕΛ για την 7η αγωνιστική των Playoff του πρωταθλήματος Cyta.

Ο Χουάν Κάρλος Καρσέδο ήταν απογοητευμένος στις δηλώσεις του μετά το ματς, τόσο με την ήττα, όσο και με «ορισμένες διαιτητικές αποφάσεις».

Διαβάστε απόσπασμα των όσων είπε:

«Είμαι απογοητευμένος, ξεκινήσαμε καλά το πρώτο ημίχρονο. Κάποιες αποφάσεις του διαιτητή έπαιξαν ρόλο, υπήρχαν κάποια φάουλ για κίτρινη. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στη Λεμεσό και κάναμε τις απαραίτητες αλλαγές. Θα πάμε με πάθος, θέληση και πίστη για την πρόκριση.

Ξεκινήσαμε καλά, είχαμε ευκαιρίες με Ντράγκομιρ και Ζάζα. Κάποιες αποφάσεις του διαιτητή δεν μας βοήθησαν. Θα ξεκινήσουμε την αποθεραπεία μας και είμαστε αποφασισμένοι να τα καταφέρουμε στον αγώνα Κυπέλλου που ακολουθεί.»

Για το ότι είναι η πρώτη φορά που μιλάει για την διαιτησία και αν θεωρεί ότι έπαιξε ρόλο στο αποτέλεσμα:

«Πιστεύω ναι. Δεν είναι τόσο το πέναλτι, είναι ο πειθαρχικός έλεγχος. Κάποιες κάρτες δεν βγήκαν, κάποιες άλλες βγήκαν πολύ εύκολα.»

Για τις αλλαγές που έκανε:

«Θέλαμε να έχουμε φρέσκους παίκτες για το Κύπελλο και είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες μου.»

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-04-14T19:32:12+02:00
Go to Top