Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

Μερκής για Κετσπάγια: «Κάποιοι παίκτες τού έκαναν πόλεμο. Είναι αδικημένος…»

Το τέταρτο επεισόδιο της εκπομπής «The Ball Boyz» στην Cablenet προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 19 Απριλίου. Ένα νέο ξεκαρδιστικό επεισόδιο με MV Guest αυτή τη βδομάδα τον Γιώργο Μερκή, με τον πρώην άσο του Απόλλωνα και του ΑΠΟΕΛ ο οποίος θυμάται παλιές ιστορίες που μοιράζουν γέλιο.

Μεταξύ άλλων, χαρακτήρισε αδικημένο προπονητή τον Τιμούρ Κετσπάγια και προέβη στην αποκάλυψη ότι κάποιοι παίκτες δεν τον ήθελαν στον ΑΠΟΕΛ.

Διαβάστε επίσης: Μερκής: Λεπτομέρειες σοκ για την ππουνιά του Ενσούε στον Τραμετσάνι (vid)

«Εξαιρετικός προπονητής και αυτός, ήταν και για αυτόν δύσκολη χρονιά όταν πήγε και πήγα και εγώ μετά. Υπήρχαν ποδοσφαιριστές που δεν τον ήθελαν και του έκαναν πόλεμο, τον προκαλούσαν. Εγώ το έβλεπα και δεν αισθανόμουν καλά. Ή να προκαλώ και γνωρίζοντας ότι ο άλλος είναι νευρικός, να τον προκαλώ για να πέσει στην παγίδα, να κάνει το λάθος και να πω μετά “δες, μου φώναξε είπε μου αυτό κι αυτό…”», είπε και πρόσθεσε:

Διαβάστε επίσης: Μερκής για Τραμετσάνι: «Έβλεπε κάθε μας κίνηση με drone. Μου θύμωσε. Σε κοίταζε και γονατούσες» (vid)

«Εγώ τον πήγαινα τον Κετσπάγια γιατί πήγα στον ΑΠΟΕΛ με έναν σκοπό. Να δουλέψω και να αποδείξω κάποια πράγματα σε κάποιους. Μου είπε “ξέρεις γιατί σε έφερα εδώ 31 χρόνων; Επειδή είσαι διψασμένος και θέλεις να αποδείξεις πράγματα, οι περισσότεροι εδώ είναι χορτασμένοι και από λεφτά και από τίτλους”. Στην προπόνηση μαζί του αισθανόμουν σαν να ήμουν σε αγώνα. Με στήριξε πάρα πολύ και τον ευχαριστώ. Θεωρώ πως αδικήθηκε. Ειδικά όταν ξέρεις ότι ένας άνθρωπος είναι νευρικός και ευέξαπτος και παίζεις με τα νεύρα του και τον αναγκάσεις να πατήσει το κουμπί και να κάνει το λάθος και αντιδράσει, τότε χάνει το δίκιο του».

Δείτε από το 59ο λεπτό και μετά:

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-04-22T19:03:08+02:00
Go to Top