Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

Μπέν Σιμόν: «Αξίζει στους οπαδούς το τρόπαιο στο ΓΣΠ» (vid)

Στο καθιερωμένο βίντεο που δημοσιεύεται πριν από κάθε ντέρμπι της ΑΕΚ Λάρνακας, ο Ραν Μπεν Σιμόν μίλησε στις κάμερες της ομάδας και μεταξύ άλλων, εξέφρασε την αυτοπεποίθησή του για την κατάκτηση του τίτλου από την ομάδα του στο ΓΣΠ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού:

Το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς είναι και το πιο σημαντικό, αυτό με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, ποιο είναι το σχόλιο σας για το ματς;

«Το θέλουμε πολύ. Δεν μας ήρθε ουρανοκατέβατο. Το αξίζουμε. Όταν δουλεύεις σκληρά για κάτι, το θες πολύ. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που το θέλουμε. Για τους οπαδούς μας, για τους ανθρώπους γύρω από τον σύλλογο που επενδύουν τόσα σε εμάς, αλλά και περισσότερο ώστε ο καθένας από εμάς να νιώσει ότι η σεζόν ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Οπότε πρέπει να πάμε εκεί (στο ΓΣΠ) και να αποδώσουμε. Γιατί στα μεγάλα παιχνίδια πρέπει όλοι να αποδίδουν ώστε να υπάρχει ισορροπία. Προσευχόμαστε για τα καλύτερα»

«Πάμε στο ΓΣΠ με ολόκληρη την ομάδα. Πρέπει να πάμε εκεί όλοι μαζί σαν ένα και να πετύχουμε ένα σπουδαίο επίτευγμα για το σύλλογο. Ξέρω πόσο το θέλουν οι οπαδοί μας. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, το υπόσχομαι»

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-05-10T11:32:56+02:00
Go to Top