Μπαλτάζαρ: Σε μπελάδες ο πρώην προπονητής της ΑΕΛ και του ΑΠΟΕΛ μετά από συμπλοκή του με τον Αθλητικό Διευθυντή στην Πολωνία

Η Ραντομιάκ Ράντομ παρέμεινε στην Ekstraklasa, όμως το κλίμα στο σύλλογο σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Πολωνία απέχει πολύ από το ιδανικό. Ο Ματέους Μπόρεκ αποκάλυψε στο Sport Channel ότι σημειώθηκε επεισόδιο και συμπλοκή ανάμεσα στον προπονητή Μπρούνο Μπαλτάζαρ, τον αθλητικό διευθυντή Αντόνιο Ριμπέιρο και τον βοηθό προπονητή Εμανουέλ Ριμπέιρο, ο οποίος είναι αδελφός του διευθυντή.
Σύμφωνα με τον Μπόρεκ, η ένταση ξεκίνησε ανάμεσα στον πρώην προπονητή της ΑΕΛ και του ΑΠΟΕΛ και τον Αντόνιο Ριμπέιρο, με τον Εμανουέλ να παρεμβαίνει στη συνέχεια υπερασπιζόμενος τον αδελφό του. Το περιστατικό ήταν τόσο σοβαρό, που ο Μπόρεκ σχολίασε ειρωνικά στο X: «Κάποιος μάλλον μπέρδεψε τους μήνες. Το XTB KSW 119 στο Ράντομ είναι στις 20 Ιουνίου. Ακούω πως ο αγώνας έγινε σήμερα (σ.σ. χθες), 20 Μαΐου. Πρώτα Αντόνιο vs Μπρούνο. Μετά freaks 1 vs 2: Αντόνιο & Εμανουέλ vs Μπρούνο».
Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ραντομιάκ βιώνει τέτοιες εντάσεις. Στο παρελθόν, ο πρώην προπονητής Γκονσάλο Φέιο είχε δεχθεί γροθιά από δημοτικό σύμβουλο, γεγονός που οδήγησε στη λύση της συνεργασίας του με υπαιτιότητα του συλλόγου.
Αυτή τη φορά στο επίκεντρο βρίσκεται ο Μπαλτάζαρ, ο οποίος επέστρεψε στον πάγκο τον Μάρτιο του 2026 και, με την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία, επέκτεινε το συμβόλαιό του έως τον Ιούνιο του 2027. Είχε προηγηθεί η πρώτη του θητεία από τον Μάιο έως τον Δεκέμβριο του 2024.



