Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

Ο Σα Πίντο στήνει τη σκακιέρα του στον ΑΠΟΕΛ

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο, τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, βρίσκεται σε διαδικασία προετοιμασίας για το κρίσιμο ντέρμπι της Κυριακής ενάντια στην Ομόνοια. Με το βλέμμα σταθερά στην κατάκτηση των τριών βαθμών, ο Πορτογάλος αντιμετωπίζει την απουσία του Μαρκίνιος, την ίδια ώρα που οι Τσεπάκ και Κοσταντίνοφ είναι στο όριο καρτών.

Η επιλογή των παικτών που θα απαρτίσουν το αρχικό σχήμα δεν είναι εύκολη. Ο Σα Πίντο πρέπει να ζυγίσει τις επιλογές του, παρατηρώντας ποιοι παίκτες είναι σε φόρμα και έτοιμοι να ανταπεξέλθουν στις υψηλές απαιτήσεις ενός τόσο σημαντικού παιχνιδιού. Με τον Μαρκίνιος εκτός, η θέση του είναι κρίσιμη ενώ θα χρειαστεί να επιλέξει αν θα ρισκάρει με τους παίκτες που έχουν κίτρινες κάρτες ή αν θα τους προφυλάξει για το τελευταίο ματς με την ΑΕΚ.

Στην άμυνα και την επίθεση, ο Σα Πίντο έχει περισσότερες επιλογές, αλλά η σύνθεση της ομάδας επιβάλλεται να είναι ισορροπημένη και έτοιμη να ανταπεξέλθει στην πίεση και την ανταγωνιστικότητα που χαρακτηρίζει τα ντέρμπι. Οι αποφάσεις του θα κρίνουν όχι μόνο το αποτέλεσμα του αγώνα, αλλά και τις ελπίδες της ομάδας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-04-26T07:57:48+02:00
Go to Top