Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

Πέντε χρόνια αναμονής ο ΑΠΟΕΛ, δύο βήματα από την κορυφή!

Στον ΑΠΟΕΛ αδημονούν για την κατάκτηση του τίτλου προκειμένου να… ξεδιψάσουν μετά από πέντε χρόνια. Από το 2019, οπότε και πανηγύρισαν τον τελευταίο τίτλο, οι «Γαλαζοκίτρινοι» προσπαθούσαν να ανέλθουν στο ψηλότερο σκαλοπάτι, όμως για διάφορους λόγους η προσπάθειά τους δεν απέδιδε.

Πλέον, βρίσκονται δύο βήματα μακριά από την επαναφορά τους στους τίτλους, έχοντας μικρό προβάδισμα (+1) από την ΑΕΚ και θέλουν να το εκμεταλλευτούν. Έχοντας πρώτα ενώπιον τους την ερχόμενη Κυριακή (28/04 - 19:00) τη συμπολίτισσα Ομόνοια, θέλουν να διατηρήσουν το πάνω χέρι ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής, κατά την οποία ο ΑΠΟΕΛ θα φιλοξενήσει στο ΓΣΠ την ομάδα της Λάρνακας (11/05 - 19:00).

Ψυχολογία στα ύψη

Η ψυχολογία είναι στα ύψη μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες απέναντι σε Πάφο και Άρη, όπου μάλιστα κράτησε απαραβίαστη την εστία του. Η καλή λειτουργία στην αμυντική γραμμή είναι κάτι που εύχονται στον ΑΠΟΕΛ να παρουσιάσουν και στα εναπομείναντα παιχνίδια. Θυμίζουμε ότι με 22 τέρματα η ομάδα της Λευκωσίας είναι η καλύτερη άμυνα, έχοντας μάλιστα διαφορά εφτά γκολ από τη δεύτερη ΑΕΚ.

Μόνο ο Μαρκίνιος εκτός

Στα θετικά για τον καταρτισμό του πλάνου του Ρικάρντο Σα Πίντο είναι ότι θα έχει στη διάθεσή του την πλειάδα των ποδοσφαιριστών, εάν δεν προκύψει κάτι στη διάρκεια της προετοιμασίας που ξεκίνησε από χθες. Ο μόνος που δεν υπολογίζεται για το «αιώνιο» ντέρμπι είναι ο Μαρκίνιος, ο οποίος συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες και επιλέχθηκε να εκτίσει την ποινή του στον συγκεκριμένο αγώνα. Συνεπώς, ο Βραζιλιάνος θα υπολογίζεται κανονικά στο ματς στο φινάλε κόντρα στην ΑΕΚ.

Διεκδικούν τον τίτλο οι Νέοι

Στο μεταξύ, σήμερα η οικογένεια του ΑΠΟΕΛ έχει την ευκαιρία να πανηγυρίσει έναν τίτλο, μιας και η Κ19 των «Γαλαζοκίτρινων» αγωνίζεται στον τελικό του κυπέλλου απέναντι στην Ένωση, που θα γίνει στο Δασάκι με ώρα έναρξης στις 19:00. Χθες, την τελευταία προπόνηση των νεαρών παικτών της ομάδας της Λευκωσίας, που έγινε στο προπονητικό κέντρο «Ta Meri Finance Αρχάγγελος», την παρακολούθησε και το τμήμα Grassroots του κλιμακίου Αρχαγγέλου.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-04-25T14:35:23+02:00
Go to Top