Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

Πρωταγωνιστής ο ΑΠΟΕΛ σε σενάριο θρίλερ

Στο στρατόπεδο του ΑΠΟΕΛ, η προετοιμασία για τον καθοριστικό αγώνα της Κυριακής με την Ομόνοια είναι σε πλήρη εξέλιξη, με την ομάδα να επικεντρώνεται αποκλειστικά σε αυτή τη συνάντηση.

Το περιβάλλον είναι φορτισμένο με προσδοκίες καθώς οι «γαλαζοκίτρινοι» θέλουν να κάνουν ένα ακόμα βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου.

Ο προπονητής Ρικάρντο Σα Πίντο έχει εστιάσει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας, έχοντας διαθέσιμους όλους τους παίκτες εκτός από τον τιμωρημένο Μαρκίνιος. Υπάρχουν επίσης ερωτηματικά σχετικά με τη διαχείριση των Τσεπάκ και Κοσταντίνοφ, οι οποίοι βρίσκονται στο όριο των καρτών. Η πιθανότητα να δούμε τον Τσεπάκ εκτός ενδεκάδας είναι αυξημένη, με τον Σούσιτς να αναλαμβάνει το δεξί άκρο της άμυνας και τον Βιτάλ να προετοιμάζεται για το αριστερό.

Η προσδοκία αυξάνεται καθώς ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στην τελική ευθεία για την κατάκτηση του τίτλου, ενώ οι παίκτες και ο τεχνικός είναι απολύτως επικεντρωμένοι στην ανάγκη να εξασφαλίσουν το τρίποντο που θα τους οδηγήσει είτε άμεσα στην κατάκτηση του τροπαίου είτε μέσω της τελευταίας αγωνιστικής στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Τα σενάρια παραπέμπουν σε θρίλερ και ο ΑΠΟΕΛ, καλείται να βρει τις λύσεις για ευτυχές φινάλε…

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-04-26T12:01:29+02:00
Go to Top