Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

Σεργίου: «Έχει το DNA που του δίνει προβάδισμα ο ΑΠΟΕΛ» – Tι είπε για το κύπελλο και Β’ Κατηγορία

Ο προπονητής Μιχάλης Σεργίου ο οποίος εργάστηκε με επιτυχία και ως τεχνικός διευθυντής, μιλώντας στον 104.0 και στην εκπομπή «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ» αναφέρθηκε για το μέλλον του και πολλά άλλα.

«Μιλάω με κάποιες ομάδες, θέλω να κάνω το καλύτερο για μένα. Εντός των επόμενων 15 ημερών θα ξέρω. Τεχνικός διευθυντής με ενδιαφέρει περισσότερο να εργαστώ το έχω ξεκαθαρίσει», είπε αρχικά.

Μίλησε ακολούθως για τη μεγάλη μάχη για τον τίτλο και το ενδεχόμενο να έχουμε τελικό πρωταθλήματος ΑΠΟΕΛ – ΑΕΚ. Εξέφρασε τις απόψεις του για τα αποτελέσματα της αγωνιστικής που πέρασε και τις εκτιμήσεις του για αυτά που θα ακολουθήσουν και πολλά άλλα.

Αναφέρθηκε επίσης για τον Άρη και τις πιθανότητές του για Ευρώπη καθώς και για το προσεχές ντέρμπι «αιωνίων» για το οποίο έδωσε επίσης μικρό προβάδισμα στον ΑΠΟΕΛ Θεωρεί επίσης ότι εύκολα – δύσκολα θα κερδίσει την Ανόρθωση η ΑΕΚ και πως ο ΑΠΟΕΛ στην αγωνιστική που έπεται έχει περισσότερες πιθανότητες για βαθμολογικές απώλειες χωρίς όμως να χάσει.

Για τη Β’ Κατηγορία είπε πως το δικαιούντο οι ομάδες που ανεβαίνουν στην Α’ Κατηγορία επειδή είχαν σταθερότητα που δεν είχε ο Ολυμπιακός και χρειάζεται να αλλάξουν πολλά για να ανέβει το επίπεδο και οι ομάδες να έχουν βοήθεια από το Κράτος και την Πολιτεία. Ανέφερε επίσης τα αυτονόητα για το αδιάφορο Β’ γκρουπ ενώ για τον τελικό του κυπέλλου βάσει των λεγομένων του οι δύο ομάδες θα δώσουν τα πάντα για να το κατακτήσουν.

ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ:

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-04-23T12:10:16+02:00
Go to Top