Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

Σταύρος Παπαδόπουλος: «Πιστεύω ότι η ΑΕΚ είναι καλύτερη ποιοτικά, την πίεση έχει ο ΑΠΟΕΛ»

Ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού και θρυλική μορφή της ΕΠΑ, Σταύρος Παπαδόπουλος, μίλησε σε γνωστή ραδιοφωνική εκπομπή για τον τελικό πρωταθλήματος ΑΠΟΕΛ - ΑΕΚ, καθώς και για τη ρεβάνς των Πειραιωτών με την Άστον Βίλα.

Μια θρυλική μορφή του Κυπριακού ποδοσφαίρου, με σπουδαία πορεία και στον Ολυμπιακό, ο Σταύρος Παπαδόπουλος, βρέθηκε καλεσμένος στον «αέρα» του Super Sport FM 104.0 και μίλησε τόσο για τον τελικό πρωταθλήματος του ΑΠΟΕΛ με την ΑΕΚ Λάρνακας (11/5), όσο και για την αποψινή (9/5, 22:00) ρεβάνς του Ολυμπιακού κόντρα στην Άστον Βίλα.

Διαβάστε απόσπασμα των όσων είπε:

Αν μπορούσε να επιλέξει μεταξύ πρόκρισης του Ολυμπιακού και κατάκτηση τους πρωταθλήματος από την ΑΕΚ:

«Θα απαντούσα και τα δύο. Τα γουστάρω και τα δύο. Γνωρίζω όμως τις δυσκολίες που υπάρχους και για τους δύο. Φοβάμαι πολύ το ματς του Ολυμπιακού. Μας έχει δείξει διαφορετικό πρόσωπο στα εκτός έδρας, παρά στα εντός. Αντιμετωπίζει μια ομάδα που είναι στα καλύτερα της και μπορεί να ανατρέψει οποιοδήποτε αποτέλεσμα. Πρέπει να παρουσιαστεί με όλες του τις δυνάμεις».

Το «κλειδί» για να πάρει την πρόκριση ο Ολυμπιακός:

«Το μυστικό είναι να κρατήσει τουλάχιστον το πρώτο ημίχρονο στο μηδέν. Θέλει ψυχραιμία και να αποφευχθούν τα εύκολα λάθη στην άμυνα. Αν αποφύγει εκείνα τα τερατώδη λάθη που έκανε φέτος, τότε θα περάσει».

Για τις αλλαγές που έγιναν και βελτιώθηκε η ομάδα:

«Ο Ολυμπιακός έχει αυτό που έχει στο Κυπριακό ποδόσφαιρο ο ΑΠΟΕΛ και η Ομόνοια. Έχουν το αίσθημα του μεγαλύτερου και του καλύτερου. Αίσθημα ανωτερότητας. Και τέταρτος και πέμπτος να είναι, νιώθει πως είναι καλύτερος. Πάνω σε αυτό πάτησε ο Μαρινάκης και έκανε αλλαγές».

Για το ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ:

«Ονειρευόμαστε να πανηγυρίσουμε ένα πρωτάθλημα σαν Λάρνακα. Το θέλουμε πάρα πολύ. Δεν κρύβω ότι όλος ο κόσμος ζει και αναπνέει για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ο καλύτερος ας το πάρει».

Το πλεονέκτημα της ΑΕΚ:

«Εγώ πιστεύω ότι η ΑΕΚ είναι καλύτερη ποιοτικά από τον ΑΠΟΕΛ. Ο ΑΠΟΕΛ έχει παραπάνω σταθερότητά. Η ΑΕΚ είχε σκαμπανεβάσματα. Το πλεονέκτημα της ΑΕΚ, ήταν ότι εκεί που ήταν τελειωμένη, έφθασε να διεκδικεί τον τίτλο. Αυτό το βάρος φεύγει από την ΑΕΚ. Η πίεση είναι στον ΑΠΟΕΛ. Για εμένα δεν έχει πλεονέκτημα ΑΠΟΕΛ με τα δύο αποτελέσματα. Εγώ το είπα από πριν. Ήθελα η ΑΕΚ να πάει στο ΓΣΠ και να διεκδικεί δύο αποτελέσματα. Αν σου αρκεί η ισοπαλία, κάπου μπορεί να την πάθεις».

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-05-09T10:33:17+02:00
Go to Top