Σωματείο ΑΠΟΕΛ: Η… εκρηκτική συνεδρία για τους Βραζιλιάνους οδήγησε σε παραιτήσεις

Τρία μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου ΑΠΟΕΛ, παραιτήθηκαν λόγω έντονων διαφωνιών με τη στάση που τηρεί ο πρόεδρος Κυριάκος Ζιβανάρης σχετικά με την εταιρεία.
Η… εκρηκτική συνεδρία του Δ.Σ την περασμένη Πέμπτη με παρόντα τον πρόεδρο της εταιρείας, Πρόδρομο Πετρίδη, σχετικά με τους Βραζιλιάνους επενδυτές, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τους Άντη Πολυδώρου, Μάριου Αθανασίου και Αργύρη Κυθραιώτη.
Ο Κυριάκος Ζιβανάρης εξέφρασε τεράστια εμπιστοσύνη στις κινήσεις του Πρόδρομου Πετρίδη και ταυτίστηκε πλήρως με τη γραμμή του. Επιπρόσθετα, κατέκρινε τις φωνές αμφισβήτησης που ακούστηκαν, γεγονός που λίγο έλειψε να βάλει… μπουρλότο στη συνεδρία.
Ακολούθησαν οι τρεις παραιτήσεις στο Σωματείο ΑΠΟΕΛ, το οποίο εδώ και χρόνια βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση.