Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

Τα 9+1 συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι στον ΟΦΗ και τα δεδομένα ενόψει της νέας σεζόν

Μετά την εξασφάλιση και μαθηματικά της παραμονής στη μεγάλη κατηγορία, ο ΟΦΗ στρέφει το ενδιαφέρον στην ενίσχυση του ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν και ξεκινάει από τις οριστικές αποφάσεις στο θέμα των συμβολαίων. Το Gazzetta σας δίνει στο... πιάτο τα 9+1 συμβόλαια που λήγουν σε λίγες εβδομάδες.

Μετά την ισοπαλία στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης, ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε τη σεζόν χωρίς καμία νίκη μακριά από το «σπίτι» του για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια, όμως κλείδωσε και μαθηματικά την παραμονή του στη μεγάλη κατηγορία και δεν θα μπει σε... περιπέτειες στην τελευταία στροφή των play out.

Για αυτόν τον λόγο, στο Γεντί Κουλέ κοιτούν στην επόμενη μέρα ενόψει της νέας σεζόν προκειμένου να υπάρξει η απαραίτητη ενίσχυση στο ρόστερ και να μπουν οι βάσεις για την επόμενη χρονιά. Φυσικά, όλα ξεκινούν από το ξεκαθάρισμα που θα γίνει με τις επιλογές που υπάρχουν τώρα στο δυναμικό των Κρητικών.

Συγκεκριμένα ο ΟΦΗ έχει εννιά συμβόλαια τα οποία λήγουν σε λίγες εβδομάδες αλλά έναν δανεικό μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν. Το Gazzetta σας βάζει κάτω τα δεδομένα.

Λουίζ Φελίπε

Παρότι άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στην πρώτη του θητεία στον ΟΦΗ, η δεύτερη παρουσία του στην Κρήτη δεν έχει εξελιχθεί και τόσο καλά. Αποκτήθηκε ως ελεύθερος τον επόμενο Γενάρη και τη φετινή σεζόν έχει μέτριους αριθμούς καθώς έχει βρει τέσσερα γκολ σε 32 παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα με δύο ασίστ στον απολογισμό του. Οι απολαβές είναι ιδιαίτερα υψηλές για τα δεδομένα των Κρητικών και με βάση και τα μόλις 74 λεπτά που έχει πάρει στα play out, φαίνεται δύσκολο να παραμείνει στο Ηράκλειο.

Γιόν Τοράλ

Είναι από τις βασικές μονάδες του Τραϊανού Δέλλα και έχει δώσει πολλές λύσεις στα τελευταία παιχνίδια. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός βρίσκεται στον ΟΦΗ το καλοκαίρι του 2021 και φέτος έχει συνολικά 24 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, μετρώντας δύο γκολ και τρεις ασίστ στον απολογισμό ενώ είχε και δύο γκολ στα τέσσερα ματς του Κυπέλλου Ελλάδας. Η παρουσία του είναι καταλυτική για το παιχνίδι των Κρητικών και από τα πόδια περνάει το παιχνίδι της ομάδας. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής είναι μία από τις περιπτώσεις που θα ήθελαν στον ΟΦΗ να διατηρήσουν στο δυναμικό τους.

Πραξιτέλης Βούρος

Ο αρχηγός του ΟΦΗ, ο οποίος βρίσκεται στην Κρήτη από το 2020 όταν ήρθε από τον ΑΠΟΕΛ στους Κρητικούς και εξελίχθηκε σε ένα βασικό μέλος στην αμυντική γραμμή της ομάδας. Πραγματοποίησε μία φουλ σεζόν φέτος με συνολικά 30 συμμετοχές στο πρωτάθλημα ενώ είχε άλλες πέντε στο Κύπελλο Ελλάδας, αποτελώντας τον βασικό στόπερ και με τον Νταμπράουσκας και με τον Μελ και με τον Δέλλα. Ο ίδιος είχε αναφερθεί στο Gazzetta για το θέμα του συμβολαίου του και όλα δείχνουν πως θα βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο.

Λουκάο

Μετά τον τραυματισμό του Μπρεσάν, ο ΟΦΗ προχώρησε σε μία λύση για τη θέση του κεντρικού αμυντικού από την ελεύθερη αγορά. Εκεί βρέθηκε ο Λουκάο, ο οποίος είχε κάνει φουλ σεζόν στη Βραζιλία και έψαχνε μία νέα εμπειρία στην Ευρώπη. Όποτε χρησιμοποιήθηκε βοήθησε αλλά φάνηκε πως δεν ήταν στην πρώτη γραμμή των επιλογών, έχοντας επτά συμμετοχές με 429 λεπτά.

Γκουντμουντούρ Θοράρινσον

Ακόμα μία βασική μονάδα, με τον Τραϊανό Δέλλα να τον εμπιστεύεται για το αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Γκουντμουντούρ Θοράρινσον έπαιξε σε 31 παιχνίδια στο πρωτάθλημα έχοντας δύο γκολ με τρεις ασίστ ως απολογισμό ενώ υπηρέτησε όποτε χρειάστηκε και τον ρόλο του στόπερ σε τριάδα αλλά του αριστερού εξτρέμ. Ο Ισλανδός ποδοσφαιριστής είναι από τις περιπτώσεις που εκτιμούν πολύ στον ΟΦΗ και από τη στιγμή που ο Δέλλας τον είχε στα βασικά του πλάνα, είναι επίσης μία περίπτωση που οδηγείται προς ανανέωση.

Μιγκέλ Μεγιάδο

Από τους... παλιούς της ομάδας. Ο Μιγκέλ Μεγιάδο βρίσκεται στον ΟΦΗ από το καλοκαίρι του 2020 όταν αποκτήθηκε αντί 250 χιλιάδων ευρώ, κάνοντας γεμάτες σεζόν ενώ φέτος, παρά την υπεροπλία στη μεσαία γραμμή, έπαιξε σε 26 παιχνίδια στο πρωτάθλημα και άλλα τέσσερα στο Κύπελλο Ελλάδας, κάνοντας αρκετά καλές εμφανίσεις και βοηθώντας με την εμπειρία του τους συμπαίκτες του. Σε ηλικία 31 ετών, ο Δέλλας έχει δείξει και σε εκείνον την εκτίμηση του με αποτέλεσμα να είναι στους παίκτες προς ανανέωση.

Σαντιάγο Μοσκέρα

Στην αρχή δυσκολεύτηκε αρκετά με την παρουσία του Νταμπράουσκας καθώς δεν έπαιζε στη θέση του και είχε δυσκολευτεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα. Τον Γενάρη ήταν έτοιμος να αποχωρήσει από την ομάδα όμως παρέμεινε και εν τέλει ολοκλήρωσε τη σεζόν στον ΟΦΗ, με 22 συμμετοχές και απολογισμό μόλις μία ασίστ στο πρωτάθλημα. Μάλιστα στα play out είχε μόλις 72 λεπτά συμμετοχής, δείγμα ότι ο Δέλλας δεν τον είχε στις επιλογές του και του έδωσε ελάχιστο χρόνο, το οποίο φωτογραφίζει και το τι μέλλει γένεσθαι με την περίπτωση του.

Δημήτρης Σωτηρίου - Κωνσταντίνος Γιαννούλης

Παρόμοιες περιπτώσεις αυτή του τερματοφύλακα Δημήτρη Σωτηρίου και του αμυντικού Κωνσταντίνου Γιαννούλη. Οι «παλιοσειρές» οι οποίοι ανανέωσαν πρώτοι τη περσινή σεζόν καθώς είχαν βασικό ρόλο στα αποδυτήρια και όποτε χρειάστηκε μπήκαν στη μάχη για να βοηθήσουν.

Μακάνα Μπακού

Η διαφορά από τους εννιά παίκτες που μόλις αναφέραμε, είναι πως ο Μακάνα Μπακού έχει παραχωρηθεί με την μορφή δανεισμού για έξι μήνες από την Λέγκια Βαρσοβίας, έχοντας κάποιες καλές εμφανίσεις αλλά χωρίς σταθερότητα. Υπάρχει ερωτηματικό δίπλα από το όνομα του για το αν θα παραμείνει στους Κρητικούς, κάτι που θα εξαρτηθεί από τον πολωνικό σύλλογο. Με τον ΟΦΗ μετράει 14 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με δύο γκολ και ισάριθμες ασίστ.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-05-07T09:58:38+02:00
Go to Top