Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

Το βάρος της φανέλας της Ανόρθωσης, οι αρχηγικές δηλώσεις και οι ενέργειες για συνδυασμό

Όταν πας σε ένα παιχνίδι βαθμολογικά αδιάφορο με τόσα αγωνιστικά προβλήματα, ίσα που βγάζεις ενδεκάδα, έχεις παιδιά των ακαδημιών στον πάγκο, έχεις τόσα οικονομικά θέματα και πολλά άλλα και μένεις όρθια απέναντι σε ένα αντίπαλο που και ανώτερος είναι και έχει πολύ μεγαλύτερη ανάγκη τη νίκη, τότε αυτό δείχνει και το βάρος της φανέλας της Ανόρθωσης.

Μία Ανόρθωση που ναι μεν δεν εντυπωσίασε με την απόδοση της αλλά κατάφερε να κρατήσει την ΑΕΚ μόνιμα στην πρίζα και στο άγχος και στο τέλος βρήκε τον τρόπο να πάρει και ένα βαθμό. Ένας βαθμός που περισσότερο ήταν βαθμός ψυχολογίας για τον κόσμο που εδώ και μήνες ζει ένα θέατρο του παραλόγου με τις καταστροφικές ενέργειες που έγιναν από τη διοίκηση Σάντη.

Στο τέλος οι δηλώσεις του αρχηγού Κωστάκη Αρτυματά ήταν ενδεικτικές του κλίματος που υπήρχε μιας και πολλοί θεώρησαν τελειωμένη την Ανόρθωση με την ψιθυρολογία να δίνει και να παίρνει. «Θέλω να αρκεστούμε σε δύο κουβέντες. Η Ανόρθωση δεν θα υποκλιθεί σε κανένα Άρη, Πάφο, Ομόνοια, ΑΠΟΕΛ, ΑΕΚ. Η Ανόρθωση ήταν, είναι και θα είναι εδώ. Ο κόσμος της Ανόρθωσης ήταν, είναι και θα είναι με την ομάδα», ήταν οι σύντομες αλλά όλο νόημα δηλώσεις του Αρτυματά.

Στοχεύει σε sold out

Τι κι αν έχει τόσα οικονομικά προβλήματα, ο κόσμος της Ανόρθωσης είναι ο κύριος αιμοδότης και αυτός που μπορεί να σώσει την ομάδα αυτή την στιγμή. Χθες, βρέθηκαν 1500 άτομα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για να δουν το ματς από γιγαντοοθόνη με στόχο να στηρίξουν οικονομικά την ομάδα τους. Το ίδιο θα γίνει και στο τελευταίο ματς με τον Άρη όπου στόχος είναι να γεμίσει το γήπεδο για να βοηθηθεί η ομάδα οικονομικά για το πιο περήφανο sold out.

Η ενημέρωση από πλευράς Ανόρθωσης: «Ευχαριστούμε τους 1500 και πλέον φίλους της ομάδας μας που βρέθηκαν στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» το απόγευμα της Κυριακής(28/4) στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο την προσπάθεια για τη σωτηρία της Ανόρθωσης. Ευχαριστούμε και όλο το προσωπικό που αφιλοκερδώς πρόσφερε τις υπηρεσίες του για να οργανωθεί άρτια η εκδήλωση. Συνεχίζουμε για το πιο περήφανο SOLD OUT στον αγώνα με τον Άρη, όπου και οι κάτοχοι διαρκείας, αν το επιθυμούν μπορούν να αγοράσουν τη θέση τους για ενίσχυση της ομάδας. Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα μέσω του www.anotickets.com και στις μπουτίκ σε Λάρνακα και Λεμεσό».

Οι διεργασίες συνεχίζονται για τα διοικητικά

Η διοικούσα επιτροπή συνεχίζει να τρέχει για να καλύψει τρύπες και να βρει χρήμα. Τα τέσσερα αυτά άτομα έχουν αναλάβει ένα τεράστιο φορτίο και χρειάζονται και «δυνατά» πορτοφόλια για να συνεισφέρουν. Έχουν χτυπήσει πόρτες και έχουν προχωρήσει σε βολιδοσκοπήσεις εύρωστων Ανορθωσιατών που δείχνουν διατεθειμένοι να βοηθήσουν.

Λέγεται ότι έχουν αναλάβει πιο ενεργό ρόλο για καταρτισμό διοικητικού συμβουλίου Χάρης Θεοχάρους (Χαβάης), Μάρκος Κασιουρής και Σάββας Κουμής. Αν αυτοί θα βγουν και επίσημα μπροστά, σύντομα θα ξεκαθαρίσει μιας και τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και πρέπει να βρεθούν άμεσα λύσεις σε πολλά θέματα που «τρέχουν».

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-04-29T14:29:56+02:00
Go to Top