Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

Φασουλιώτης: «Δεν θέλώ οι παίκτες να φιλούν το σήμα-Να δώσει κίνητρα η ΚΟΠ στις ομάδες»

Ο Κώστας Φασουλιώτης ήταν καλεσμένος του 104.0 και της εκπομπής «Game Time» με την Μαρίνα Αργυρού και τον Πολύβιο Αλεξάνδρου.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής σχολίασε την πορεία του ΑΠΟΕΛ, τις εκτιμήσεις για τη τελική ευθεία του «μαραθωνίου», αλλά και για την εικόντα του πρωταθλήματος.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ:

Παίζουν για τη φανέλα οι παίκτες τη σήμερον ημέρα; «Υπήρχαν χρήματα και τότε, δεν ήταν όσα σήμερα, αλλά υπήρχαν λεφτά. Τώρα, δεν παίζει κανείς για τη φανέλα. Οι παίκτες είναι επαγγελματίες, δεν θέλω ούτε να φιλούν το σήμα του ΑΠΟΕΛ, αρκεί να κάνουν τη δουλειά τους. Λατρεύω τον ΑΠΟΕΛ και μιλώ ξεκάθαρα. Δεν υπάρχει φανέλα πλέον, τα λέμε πλέον για να τα πούμε, δεν το νιώθουν».

Για τα αδιάφορα παιχνίδια του δεύτερου γκρουπ: «Είναι απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει στο πρωτάθλημα μας. Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει κάποιος στόχος. Δεν μπορώ να καταλάβω πως το σκέφτονται στην Ομοσπονδία, ας βρούμε μία άλλη λύση. Δεν γίνεται άλλο αυτό».

Ποια δομή του πρωταθλήματος θα ήθελες; «Οι 16 ομάδες είναι πολλές. Όποιοι αγαπούν το ποδόσφαιρο, δεν υπάρχουν 16 ομάδες. Είμαι αρκετά των 12 ομάδων με “play-offs”. Για τις 14 ομάδες, εάν το θέλουν έτσι, ας αφήσουν την εξάδα ως έχει, ενώ από τη θέση 7 έως 10 ας βάλουν ένα καλό χρηματικό ποσό. Έτσι ώστε οι ομάδες να ξεκινήσουν από μηδενική «βάση» για ένα σημαντικό χρηματικό έπαθλο. Οι υπόλοιποι τέσσερις να ξεκινήσουν με τους βαθμούς τους, για την παραμονή, αυτή η σκέψη μπορεί να μπει στο “τραπέζι”.

Για παράδειγμα, εάν πουν στη Νέα Σαλαμίνα, ότι ο έβδομος παίρνει 70.000 ευρώ, δεν θα “παλέψει” να το πάρει αυτό με τους υπόλοιπους; Μη μου πείτε ότι η ΚΟΠ δεν έχει αυτό το ποσό που θα λειτουργήσει ως κίνητρο. Ξέρετε πόσο ανταγωνιστικό θα είναι αυτό το γκρουπ; Η Ομοσπονδία καλείται να βάλει κίνητρα. Όταν τελειώσουν τα πάντα και μαθηματικά, τι πρόκειται να γίνει; Αν ήμουν στη θέση της ΚΟΠ, θα σταματούσα τη διαδικασία όταν κριθούν όλα μαθηματικά, παρά να δίνουν αδιάφορα παιχνίδια. Με 16 ομάδες διαφωνώ, διότι θα προστεθούν κι άλλες ομάδες έστω και αν μιλάμε για πρωτάθλημα δύο γύρων. Είμαι υπέρ των 12 ομάδων. Ξεκάθαρα. Η εικόνα στη Β΄ κατηγορία είναι χειρότερη. Το επίπεδο είναι αρκετά μέτριο».

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-04-19T21:15:00+02:00
Go to Top