Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

Φοίβος: «Αυτά ισχύουν για τον τελικό κυπέλλου – Υπήρχε λόγος να μην υπάρχουν οπαδοί των δύο ομάδων στα πλέι οφ;»

Ο Φοίβος Κωνσταντινίδης παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0 και στην εκπομπή «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ» με τον Μάκη Νικολάου.

Ο άνθρωπος του ΓΣΠ μίλησε για τον τελικό κυπέλλου μεταξύ της Ομόνοιας και της Πάφος FC, αλλά και για τον αγώνα του ΑΠΟΕΛ με την ΑΕΚ που θα κρίνει το πρωτάθλημα.

ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ:

Η πρώτη τοποθέτηση: «Καλησπέρα σας. Ευελπιστώ να πάρουμε καλό βαθμό στους “τελικούς”. Η σύσκεψη για τον τελικό κυπέλλου ολοκληρώθηκε εδώ στο ΓΣΠ και δεν είχαμε κάποιο πρόβλημα. Τα σωματεία συνεργάστηκαν άψογα, θα πάρουν από 9.000 εισιτήρια περίπου, νομίζω 8.967 κάπου εκεί, η Αστυνομία δεν έθεσε κάποιο θέμα. Θα έχει οπαδούς σε τέσσερις κερκίδες και είναι ευχάριστο. Υπήρχε λόγος να μην υπάρχουν οπαδοί των δύο ομάδων στα «play-offs»; Δεν έπρεπε να το κάνουν εξ αρχής αυτό. Οι αποφάσεις της Αστυνομίας δεν είναι προβλέψιμες. Σήμερα δεν υπήρξε κάτι ιδιαίτερο. Οι οπαδοί θα μπουν στο γήπεδο δύο ώρες πριν τον αγώνα, όπως και τα ταμεία στα οποία δεν θα πολούνται εισιτήρια. Θα είναι μόνο για εξυπηρέτηση, δεν θα είναι ταμεία πώλησης εισιτηρίων. Αν δεν πουληθούν, θα γίνουν διευθετήσεις και θα ανακοινωθεί. Προβλέπεται ένα παιχνίδι ήρεμο, όμως είναι μία δοκιμασία υψηλού προφίλ».

Για την αστυνόμευση: «Θα υπάρχει σημαντικός αριθμός επιτηρητών και Αστυνομίας. Έχει οριστεί το σχέδιο ασφάλειας, όμως υπάρχει συνεργασία με τους υπεύθυνους ασφαλείας των ομάδων. Νομίζω ότι υπάρχουν τα εχέγγυα να γίνει ένας τελικός αντάξιος της αξίας του. Η προπώληση είναι θέμα των ομάδων. Είμαστε μία χαρά».

Για τον “τελικό” του πρωταθλήματος: «Υπάρχει μία σύσκεψη την Πέμπτη (9/5) για να μιλήσουμε για μερικές λεπτομέρειες. Θα δούμε εάν υπάρχει κάτι νεότερο. Θα δούμε τις τελευταίες πληροφορίες για τους οπαδούς, τα κορεό κλπ. Αύριο θα γίνει μία ανάλυση των δεδομένων στις 11:00 εδώ στο ΓΣΠ. Η αλήθεια είναι πως είμαστε έτοιμοι».

ΟΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-05-08T12:17:37+02:00
Go to Top