Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

«Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά με τους Βραζιλιάνους» – Οι προσπάθειες του Αλμέιδα και η ενίσχυση στον ΑΠΟΕΛ

«Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά με τους Βραζιλιάνους» – Οι προσπάθειες του Αλμέιδα και η ενίσχυση στον ΑΠΟΕΛ

Τα νεότερα όσον αφορά στο ρεπορτάζ του ΑΠΟΕΛ, μετέφερε μέσω του σταθμού μας Supersport 104 και της εκπομπής «Δώδεκα στα Σπορ» με τον Μάκη Νικολάου και την Μαρίνα Αργυρού, ο συνάδελφος και ρεπόρτερ της ομάδας, Γιάννης Παπαϊωάννου.

Για το γεγονός ότι το χρονοδιάγραμμα των τριών εβδομάδων που έδωσε ο Πρόδρομος Πετρίδης για την ενδιάμεση συμφωνία με τους Βραζιλιάνους επενδυτές, έληξε, ο Γιάννης Παπαϊωάννου ανέφερε: “Οι τρεις εβδομάδες που είχαν δοθεί ως χρονικό περιθώριο για την ενδιάμεση συμφωνία έφτασαν στο τέλος τους και πλέον όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά, με τη διοίκηση να αναζητά λύσεις σε κάθε εκκρεμότητα. Οι Βραζιλιάνοι επενδυτές έδειξαν ιδιαίτερα θετικοί κατά την παρουσία τους στην Κύπρο, όμως, έγιναν κάπως επιφυλακτικοί στη συνέχεια. Δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη, είτε θετική είτε αρνητική. Ο Φερνάντο Αλμέιδα είναι ακόμα στη Βραζιλία και θα παραμείνει εκεί μέχρι να ξεκαθαρίσει το σκηνικό, συνεχίζοντας παράλληλα τις προσπάθειές του για να τους μεταπείσει”.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Αμπάγκνια πιθανόν να βρίσκεται στην αποστολή στο ντέρμπι με την ΑΕΛ, ενώ στο μεταγραφικό τοπίο, ο συνάδελφος θεωρεί δεδομένη την ενίσχυση με κεντρικό αμυντικό και ακραίο επιθετικό.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2025-11-14T13:16:00+02:00
Go to Top