Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
Aπορρίπτει ο ΑΠΟΕΛ τις καταγγελίες επίθεσης και εξύβρισης από Πετρίδη και Πετεβίνο

Aπορρίπτει ο ΑΠΟΕΛ τις καταγγελίες επίθεσης και εξύβρισης από Πετρίδη και Πετεβίνο

Ψευδείς και ανυπόστατες χαρακτηρίζει ο ΑΠΟΕΛ τις καταγγελίες του Λούκα Σωτηρίου στο φύλλο αγώνος του παιχνιδιού με τον Ερμή. Στην επιστολή καταγγελίας τους προς τον Μίρολαντ Μάζιτς (δείτε αυτούσια την επιστολή) οι γαλαζοκίτρινοι διαψεύδουν ότι ο Πρόδρομος Πετρίδης κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του διαιτητή και ότι ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Νεκτάριος Πετεβίνος άνοιξε την πόρτα των αποδυτηρίων και τον ύβρισε.

Αναλυτικά οι σχετικές αναφορές

«Σε σχέση με τις αναφορές του για το περιστατικό με τον πρόεδρο της ομάδας μας, έχουμε να αναφέρουμε τα εξής. Ο κ. Πετρίδης άνοιξε την πόρτα των αποδυτηρίων των διαιτητών ζητώντας να μάθει τον λόγο της κάκιστης διαιτητικής συμπεριφοράς του κ. Σωτηρίου. Σε καμία περίπτωση δεν μπήκε στα αποδυτήρια των διαιτητών ούτε κινήθηκε απειλητικά απέναντι σε οποιονδήποτε. Αυτό μπορείτε να το διαπιστώσετε και από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας.

– Ο κ. Σωτηρίου σηκώθηκε από την θέση του και κινήθηκε ο ίδιος προς τον διάδρομο των αποδυτηρίων για να ζητήσει τον λόγο από τον πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ. Η αναφορά του στο φύλλο αγώνος ότι ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ «κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του» είναι εντελώς αναληθής.

– Ψευδής είναι και η αναφορά του προς τον εκπρόσωπο τύπου της ομάδας μας «άνοιξαν επιθετικά την πόρτα των αποδυτηρίων, με έβρισαν, κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος μου» αφού ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ κατέφθασε στο σημείο αργότερα, δεν ύβρισε και δεν κινήθηκε απειλητικά απέναντι σε οποιονδήποτε. Αυτό επίσης μπορεί να διαπιστωθεί από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας.

– Είναι φανερό ότι ο κ. Σωτηρίου τελούσε υπό πλήρη σύγχυση για το οτιδήποτε συνέβαινε γύρω του και στην ανάγκη του να αποποιηθεί των ευθυνών του, κατέγραψε στο φύλλο αγώνος, ανυπόστατες κατηγορίες και «γεγονότα» που ποτέ δεν συνέβησαν. Ευτυχώς υπήρχαν αρκετά άτομα εκεί για να πιστοποιήσουν την πραγματικότητα.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2021-04-19T12:08:35+02:00
Go to Top