Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
Bίντεο: Ζήτησε δύο πέναλτι σε πέντε λεπτά ο ΑΠΟΕΛ

Bίντεο: Ζήτησε δύο πέναλτι σε πέντε λεπτά ο ΑΠΟΕΛ

Φωνές από τους παίκτες του ΑΠΟΕΛ στον Ιταλό διαιτητή, Μαουρίτσιο Μαριάνι για πέναλτι σε δύο φάσεις που καταγράφηκαν στο 55’ και το 60’ της αναμέτρησης με την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», για τα ημιτελικά του κυπέλλου.

Στο 55’ μετά από γύρισμα του Εντονγκαλά ο Ρισβάνης έπεσε τάκλιν για να ανακόψει την πορεία της μπάλας, η οποία φαίνεται να κτυπά στο χέρι του που ήταν παράλληλα και κοντά στο σώμα και γι’ αυτό δεν καταλογίστηκε παράβαση. Ο διαιτητής, Μαουρίτσιο Μαριάνι, όπως θα διαπιστώσετε και στα τελευταία δευτερόλεπτα του πιο κάτω βίντεο υποδεικνύει στους παίκτες του ΑΠΟΕΛ ότι το χέρι ήταν τεντωμένο και κοντά στο σώμα.

Πέντε λεπτά αργότερα οι γαλαζοκίτρινοι ζήτησαν εκ νέου την εσχάτη των ποινών για χέρι του Κορέια με τον Μαουρίτσιο Μαριάνι να έχει και πάλι αντίθετη άποψη. Ο Βραζιλιάνος ακραίος αμυντικός της Ανόρθωσης έκανε κίνηση προς τα πίσω, εντούτοις η επαναληπτική προβολή δεν ξεκαθαρίζει κατά πόσο η μπάλα κτυπά στον ώμο ή στο χέρι του.

Σε καμία εκ των δύο περιπτώσεων δεν παρενέβη το VAR, κρίνοντας προφανώς ότι δεν υπήρξε εξόφθαλμο λάθος του διαιτητή.Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2021-04-14T17:30:55+02:00
Go to Top