Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
BTA: «Ο Σλάβοφ είχε διαφωνίες με την διεύθυνση του ΑΠΟΕΛ και απλήρωτους μισθούς»

BTA: «Ο Σλάβοφ είχε διαφωνίες με την διεύθυνση του ΑΠΟΕΛ και απλήρωτους μισθούς»

BTA: «Ο Σλάβοφ είχε διαφωνίες με την διεύθυνση του ΑΠΟΕΛ και απλήρωτους μισθούς»

Λιγότερο από τέσσερις μήνες διήρκησε η συνεργασία του ΑΠΟΕΛ με τον Ιβάν Σλάβοφ. Ο Βούλγαρος ανακοινώθηκε από τον ΑΠΟΕΛ ως νέος αρχισκάουτερ στις 28 Ιουνίου και αποχώρησε επισήμως χθες, με τους γαλαζοκίτρινους να ενημερώνουν την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, σχολίασε σήμερα μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM, τους λόγους του διαζυγίου, κάνοντας λόγο για προσωπικά θέματα του Σλάβοφ, που τον ώθησαν σε αποχώρηση.

Το Βουλγαρικό Πρακτορείο Ειδήσεων (BTA) μετέδωσε την είδηση περί αποχώρησης τους Βούλγαρου αρχισκάουτερ, με τον δημοσιογράφο Ντίμιταρ Βέλοφ να αναφέρει ότι ο Σλάφοβ αποχώρησε εξαιτίας διαφωνιών με την αθλητική και τεχνική διεύθυνση σε θέματα επιλογής παικτών, ενώ κάνει αναφορά και για απλήρωτους μισθούς.

Η σχετική αναφορά του Νεκτάριου Πετεβίνου: «Ο Σλάβοφ είχε έρθει τον Ιούνιο, είχε μια συγκεκριμένη δουλειά όσον αφορά στον σχεδιασμό της ομάδας και στην ανάλυση ποδοσφαιριστών που ήταν υποψήφιοι για να έρθουν στον ΑΠΟΕΛ. Θέλησε ο ίδιος να αποχωρήσει, λόγω κάποιων προσωπικών θεμάτων. Όταν δεν επιθυμεί κάποιος να είναι 100% στην ομάδα, λόγω ξαναλέω κάποιων δικών του θεμάτων, τότε δεν μπορείς να συνεχίσεις τη συνεργασία μαζί του. Ήταν σύντομη η συνεργασία μας. Τον ευχαριστούμε πολύ και του ευχόμαστε καλή συνέχεια».

Ότι μεταδίδει το βουλγαρικό δίκτυο BTA: «Ο Σλάβοφ που προσλήφθηκε στις 28 Ιουνίου φεύγει με δική του θέληση, εξαιτίας διαφωνιών με την αθλητική και τεχνική διεύθυνση σε θέματα επιλογής παικτών, όπως και επίσης για απλήρωτους μισθούς».

Untitled

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2022-10-14T16:55:00+02:00
Go to Top