Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
H ευθύνη της διοίκησης του ΑΠΟΕΛ και οι οργανωμένοι

H ευθύνη της διοίκησης του ΑΠΟΕΛ και οι οργανωμένοι

H ευθύνη της διοίκησης του ΑΠΟΕΛ και οι οργανωμένοι

Την ευθύνη που της αναλογεί με την παραχώρηση μέρους των εισιτηρίων σε οργανωμένους οπαδούς αναλαμβάνει η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ, στην ανακοίνωση που εξέδωσε για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Παράλληλα, οι γαλαζοκίτρινοι τονίζουν την απουσία εφαρμογής της κάρτας φιλάθλου η οποία δημιουργήθηκε με αυτόν ακριβώς τον σκοπό.

Το σχετικό απόσπασμα

«Φέρουμε λοιπόν ως διοίκηση ευθύνη επειδή μέρος των εισιτηρίων των αγώνων, παραχωρούνται στον σύνδεσμο. Δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι είναι μια ευθύνη που επωμιζόμαστε και ζούμε μαζί της, αφού πιστεύουμε ότι τα οργανωμένα σύνολα οπαδών είναι τα πιο ζωντανά κομμάτια στις κερκίδες και η θέση τους είναι εκεί ακριβώς. Στις κερκίδες. Οι οργανωμένοι είναι ένα μεγάλο κομμάτι, του ίδιου του ποδοσφαίρου. Μπορεί κάποιος να υποστηρίξει το αντίθετο;

Δυστυχώς συμβαίνει ανάμεσα στις τάξεις των οργανωμένων οπαδών να παρεισφρέουν και άτομα, τα οποία δεν έχουν σκοπό να έρθουν στο γήπεδο για να τραγουδήσουν και να υποστηρίξουν την ομάδα τους. Όμως για αυτά τα άτομα δεν δημιουργήθηκε και εφαρμόζεται η κάρτα φιλάθλου; Η εφαρμογή της οποίας λάμπει δια της απουσίας της, από την μέρα που επέστρεψαν οι οργανωμένοι οπαδοί; Οι οποίοι θυμίζουμε ότι μπαίνουν στις κερκίδες, με κάρτα φιλάθλου; Είναι λοιπόν ευθύνη των οργανωμένων συνόλων να «νουθετούν» τα μέλη της κοινωνίας, που δεν έχουν καταφέρει να «νουθετήσουν» οι οικογένειες, τα σχολεία και η ίδια η κοινωνία μας ή που ο Νόμος αδυνατεί να τους εντοπίσει και να τους τιμωρήσει;».

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2022-10-31T17:02:15+02:00
Go to Top