Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

Live: Εθνικός – ΑΠΟΕΛ (19:00/ενδεκάδες)

Live: Εθνικός – ΑΠΟΕΛ (19:00/ενδεκάδες)

Κατά τεκμήριο, ο ΑΠΟΕΛ είναι πολύ πιο ανώτερο από τον Εθνικό. Σε όλους τους τομείς. Αυτό, δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς για χίλιους δύο λόγους. Αν οι γαλαζοκίτρινοι αποδώσουν σύμφωνα με τις πραγματικές τους δυνατότητες, «πνίγοντας» τον αντίπαλο ιδιαίτερα στο χώρο της μεσαίας γραμμής και η… μπάλα δεν τους παίξει άσχημο παιγνίδι, τότε δύσκολα ή εύκολα θα φτάσουν στη 14η φετινή νίκη. Με αυτό, δεν λέμε πως ο δρόμος προς τους βαθμούς της νίκης είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Εάν πρώτα δεν μοχθήσεις, τότε εύκολα μπορείς να πατήσεις την πεπονόφλουδα και να γλιστρήσεις.

Ο Εθνικός, στα χαρτιά είναι το απόλυτο αουτσάιντερ απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, αλλά μέσα στο Δασάκι, απέδειξε ότι είναι ικανός για όλα. Η ομάδα της Άχνας καίγεται για βαθμούς αφού βρίσκεται στην καυτή ζώνη και κόντρα στα προγνωστικά θα τα δώσει όλα για να πάρει θετικό αποτέλεσμα.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Εθνικός (Μαρίνος Σατσιάς): Μπογκατίνοφ, Περατικός, Λομοτέι, Ριστέφσκι, Μπίκερ, Σπιρόφσκι, Λίπσκι, Ντράζιτς, Πεχλιβάνης, Ιωάννου, Καμπρέρα.

ΑΠΟΕΛ (Ρικάρντο Σα Πίντο): Μπέλετς, Τσεπάκ, Πέτροβιτς, Ντβάλι, Ζέφτε, Κοσταντίνοφ, Σαρφό, Βιγιαφάνιες, Δώνης, Εντονγκαλά, Τομανέ.

Σκόρερ: – / –

Κίτρινες: – / –

Αποβολές: – / –

Στάδιο: Εθνικού Άχνας.

Διαιτητής: Θεουλή Χρυσοβαλάντης.

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Ανδρέου Π. Ανδρέας.

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Δημητριάδης Μάριος.

4ος Διαιτητής: Κουμή Δημήτρης.

VAR: Ομπρένοβιτς Ράντε (Σλοβενία).

AVAR: Σωτηρίου Μιχάλης.

Παρατηρητής: Αναστασίου Ιωάννης.

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Το κείμενο ανανεώνεται…

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-01-12T18:02:00+02:00
Go to Top